Начало » Общност » Пловдивчанки: София, Варна, или Бургас?

Пловдивчанки: София, Варна, или Бургас?

Решихме да се преместим от Пловдив с майка. Нищо лично против града, никак не е лош, но ни е омръзнал вече. Някак си е застоял град, няма и море. Красив е иначе.
Майка ми каза аз да избера града, защото тя и трите ги харесва. Дори даде още предложения като например Несебър, Поморие, които са хубави, но ми се струва, че само лятото там ще е добре. Аз имам нужда от много хора покрай мен.

Другото важно е, че този апартамент ще ми трябва 2-3 пъти годишно като се връщам в България да имам къде да отсядам. Ще се връщам по празниците предимно. Това важи за следващите 3-4 години. Не смятам да работя, или уча във въпросният град. Работата на майка също е в чужбина, така че и на нея няма да и е нужна на този етап.
Познати и приятели имаме и в трите града, така че и това не е от значение за нас.

Очаквам съвети и предложения от хора, които живеят там, а и от всички останали.
Да спомена още някои важни неща.
По принцип много обичам шума и лудницата и София ми допада, но пък там няма море. Но пък ми е по удобен, защото всичко е в София.

Другото важно е, че не сме богати. Не сме и бедни. Тоест знам, че София и Варна са доста скъпи, но не съм убедена колко точно по-скъпи са от Пловдив. Затова и написах темичката за вашите мнения.

 
<
Budnavarna