Начало » Общност » Натупаха спасител на плажа заради красива нудистка

Натупаха спасител на плажа заради красива нудистка

Конфликтите на плаж „Делфин“ продължават. След напрежението между нудистите, плажуващи и наемател вчера се е стигнало и до боричкане между двама спасители. Резултатът е счупен нос, пише „Флагман“. Пострадалият Станислав Устамитев каза, че причината е, че е разговарял с нудистите, а това не се харесвало на негови колеги на плажа. Казва, че е предупреждавал, че ще се стигне до нещо подобно.

До инцидента се стига, след като му правели забележки, че демонстрира добри отношения с нудистите. Неговият колега Димитър почва да се боричка с него въпреки нежеланието на Станислав и се стига до счупения нос. Спасителят подчертава: „По принцип моят дълг е да се разбирам с хората, да работя за тях. Няма значение дали е гол, или облечен. Работата на спасителя е да спасява живота на хората“, казва Станислав.
Той каза, че ще си търси правата и по съдебен път. Сигнал до полицията не е подаван, уточниха от МВР. Наемателят на ивицата Йордан Тодоров подчерта, че спасителите не са негови служители, наел е външна фирма за тази дейност. Казва, че доколкото има информация, инцидентът е станал след боричкане между двамата.
Посочва, че Станислав е бил станал близък с една от нудистките – красиво младо момиче, но пък има спасители, които не са настроени позитивно към тях, за което си имало причина: „Имаме една дама – спасителка. Един нудист наскоро се беше метнал на 30 см във водата чисто гол и я беше подканил да дойде да го спаси, защото се дави. Дори си беше позволил да уточни къде и как точно иска тя да го хване“, казва наемателят на плажа. Йордан Тодоров посочва, че някои от нудистите пишели във Фейсбук, че трябвало да „употребят случая, за да си върнат плажа“.
Източник:Варна 24
 
<
Николай Караколев