Начало » Интересно » Кастинг за Мис Варна 2017 ще се проведе утре

Кастинг за Мис Варна 2017 ще се проведе утре

Кастинг за Мис Варна 2017 ще се проведе утре – 30 юли – неделя от 17.30 часа в Playground – Mall Varna. Организаторите на конкурса – модна агенция VIP FASHION GROUP – канят момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високитокчета, съобщиха организаторите за Moreto.net.

Мис Варна е най-престижният конкурс за красота по Черноморието, а спечелилото момиче по традиция представя морската ни столица на националния конкурс Мис България. През 2016 година победителката в Мис Варна – Габриела Кирова -спечели и титлата Мис България 2016!

През годините за Мис Варна са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

За дванадесета поредна година агенция VIP FASHION GROUP е организатор и продуцент на конкурса, като тази година Мис Варна 2017 ще се избере в хотел Argisht Partez в к.к. Златни пясъци на 26 август.

 

Източник: Морето нет

 
<
Николай Караколев