Начало » Общност » Благотворителна кампания да помогнем на Галимир тази неделя

Благотворителна кампания да помогнем на Галимир тази неделя

Заповядайте на 06 август в автомивка „34“, която се намира в гр. Варна, улица „Подвис 10“, където приятели на Галин ще мият автомобилите Ви напълно БЕЗПЛАТНО, като дарената от Вас сума ще отиде изцяло в банковата сметка за техният приятел Галимир Георгиев, като по този начин ще му помогнете да събере нужните 90 000 лв за трансплантация на стволови клетки на костен мозък в Турция (Истанбул)! ОЧАКВАМЕ ВИ С НАЙ-ГОЛЯМО НЕТЪРПЕНИЕ! Работно време на автомивката на 06 август е от 08:00 – 20:00.
Ако искате да помогнете можете да го направите по следните начини:
IBAN: BG63PRCB92301048874810
BIC: PRCBBGSF PayPall
g.georgiev939@abv.bg

Галимир е на 22г. и е болен от Лимфом на Ходжкин. Заболяването е открито в началото на 2011г. и вече почти 5 години се опитва да се пребори с него, чрез редица курсове химиотерапии първо в Детска Хематология- София (ИСУЛ), а през 2014 постъпва в Националната Онкохематология в Дървеница – София, поради прогрес на заболяването (засяга се слезката, черният дроб, белият дроб, ингвинални лимфни възли и др.).
Там (Дървеница) бяха проведени 6 високо-дозови курса на химиотерапия и единственият ефект беше че някой от метастазите бяха изчезнали, но активността на други е висока, а това води до рецидив. Препарата от който се нуждае и който дава най-голям шанс за влизане на заболяването в ремисия (излекуване) е скъпоструващият препарат Брентуксимаб, цена за един флакон 7300 лв. – а първоначално са му нужни 11 флакона. Сумата е непосилна за него и семейството му, а времето крайно ограничено. Моля ви, нека помогнем на Галимир да пребори коварното заболяване !!! 
 
<
Budnavarna