Начало » Политика » Инициативата на варненски депутат „Спорт срещу агресия“ продължава с тренировки на плажа

Инициативата на варненски депутат „Спорт срещу агресия“ продължава с тренировки на плажа

Инициативата „Спорт срещу агресия“, която беше стартирана от народния представител от ГЕРБ Владимир Вълев, ще продължи с тренировки на плажа. Още тази събота всеки, който желае, може да подкрепи кампанията срещу насилието, като вземе участие в тренировка на отрито.

Тя ще се състои на 5 август, от 08:00 ч. на плаж Рапонги във Варна.
Заедно с варненския депутат Владимир Вълев, който е трикратен европейски, трикратен световен шампион по кикбокс и носител на световната титла при професионалистите на WAKO PRO, тренировките ще проведат майсторът на спорта, вицесветовен шампион по муай тай и треньор Красимир Димов и двукратният световен шампион по муай тай от Тайланд Кристиян Георгиев.
С амбицията да се подпомогне развитието на масовия спорт в България като начин за преодоляване на агресията сред младите хора през май Владимир Вълев предприе инициативата „Спорт срещу агресия“ съвместно с организацията БИС (Благотворителност и спорт). Десетки млади хора се събраха, за да спортуват за здраве, но и да покажат, че не са безразлични към случаите на насилие в обществото ни. В разгара на лятото кампанията ще продължи с тренировки на морския бряг, а през есента титулуваните състезатели планират да организират спортни събития и за ученици.
Източник: Варна 24
 
<
Николай Караколев