Начало » Общност » Шеметна Варна 2017 превръща морската столица в Страната на чудесата

Шеметна Варна 2017 превръща морската столица в Страната на чудесата

На 26 август от 10:00 на входа на Морската градина ще бъде дадено началото на тазгодишното издание на състезанието „Шеметна Варна“ под надслов „Страната на чудесата“.

В „Шеметна Варна“ участниците, в отбори от по трима или четирима, намират и преминават през дузина физически и логически задания, разпръснати из Морската градина и центъра на града. Всяко успешно преминато задание носи част от т.нар. Краен пъзел, чието решение указва местоположението на финала. Отборите, представили се най-добре, получават награди.

„Шеметна Варна“ се провежда ежегодно от 2011 година насам и се организира изцяло на доброволчески начала и с подкрепата на спонсори. Миналата година участие взеха повече от 150 състезатели. Награди за победителите тази година ще осигурят Блоб – България, Слаклайн Клуб – Варна, СК „Чудните скали“, танцово студио „Let’s Dance“, клуб „Огледало“, Промочекс, бар „Кубо“, клуб „Varna Games“ и Студио 21.

Състезанието е отворено за всеки, като записването става предварително до 9:00 часа в деня на състезанието на уебсайта https://shemetna-varna.org.

Повече информация за „Шеметна Варна“ може да намерите и на Фейсбук страница https://www.facebook.com/shemetnavarna, или да ни пишете на mail@shemetna-varna.org.

Източник; Варна 24

 
<
Николай Караколев