Начало » Зодии » Хороскоп – 8 август

Хороскоп – 8 август

Овен
Бъдете сдържани към колегите си в днешния ден. Има вероятност вашата прекомерна бъбривост да бъде изморителна за другите. Чувствата ви ще бъдат толкова дълбоки, че просто не остава място за здрав разум.

Телец
Денят ще е благоприятен за вас. За да не губите излишно време, добре е още от сутринта да планирате делата си. Преместете деловите срещи във втората половина на деня. В ранния преди обед можете да се заемете с битовите или други проблеми.

Близнаци
Добре ще е днес да останете повече в сянка на работното място. Придържайте се към изчакващата позиция. Не изказвайте своето мнение преди ръководителят да каже своето и не отправяйте никакви искания.

Рак
Вашите активни прояви не навсякъде ще срещнат разбиране и положителен отклик. Неприятел в днешния ден ще ви бъде неувереността в себе си. Вечерта е подходяща да сте в тесен семеен кръг.

Лъв
Днес ще ви съпътства късметът, което ще повиши вашата трудоспособност, енергичност и приповдигнатост на духа. Без всякакви опасения се заемете с делата си. Вечерта си осигурете непременно пълноценна почивка.

Дева
Доброто ви отношение и проявите на внимание ще открият пред вас вратите на всяко общество. Постарайте се да не се разделяте с тези качества през целия ден. Изчакайте с отправянето на предложение към деловите партньори.

Везни
Днешният ден обещава да бъде колкото напрегнат, толкова и плодотворен. Това, което имате да вършите може да не е приятно, но е необходимо. Вашите показатели на физическа, интелектуална и емоционална активност са малко под средното равнище.

Скорпион
Днес ще бъдете в плен на собствените си фантазии и някои от тях могат да се реализират съвсем неочаквано в една или друга форма. В някой момент ще трябва само да помислите за нещо, което желаете и то ще се осъществи като с магическа пръчка.

Стрелец
Може да се яви привлекателна перспектива за вас. Предпазвайте се от спорове с представители на противоположния пол и проявявайте особена деликатност в разговорите си. Вечерта е удачно време за тесни приятелски срещи.

Козирог
Днес може да бъдете необичайно активни и инициативни, но се постарайте да не бъдете прекалено неотстъпчиви, защото съществува такава опасност. Вечерта можете да се отдадете на по-спокойни удоволствия.

Водолей
Днес може да ви съпътстват малки неуредици или пререкания. Ако имате предстояща среща с работодател, бъдете много внимателни. Заемете се със самоусъвършенстване, самообразование, но в никакъв случай не проявявайте самолюбие.

Риби
Денят ви се очертава да бъде със средни показатели на физическа активност, с ниски показатели на интелектуална активност, а също се очаква понижение и на емоционалните показатели.

 
<
Budnavarna