Начало » Общност » Тази жена кърти чистачки на коли (снимки)

Тази жена кърти чистачки на коли (снимки)

Във “Фейсбук” се появиха снимки на жена, която обикаля централната част на Варна и чупи чистачките на автомобилите, кърти огледалата им и какво ли още не.

Стотици варненци са пропищели от нея. По това съдим в коментарите под поста на фейсбук потребител, който написа следният призив в социалната мрежа:

“Здравейте, тази жена през нощта на 4 август между 3 и 4 часа, обикаля в района на “Червен площад ” във Варна, опитва се да краде чистачки и да изкъртва огледала на коли и проверява за отворени врати на помещения за да влезе. Моля ако някой има информация и разпознава жената да ми пише. Моля споделете!” Веднага се появиха коментари на очевидци и ощетени от въпросната жена.

Ето някой от тях:

“Звъни на жилищните звънци в 7 ч. сутринта, с такова желание, че чак копчетата потънаха!” “Именно тази жена ми изкърти огледалото на колата на 31 юли вечерта, два пъти е крала съседите и е натрошила стъклата на офисите пред блока Не ми е известно защо е извън психиатрията и незнам до кога така.” “Обикаля всяка вечер около Севастопол, до входа на Морската градина и обратно. Говори си сама, и понякога вика на случайни минувачи. Абсолютна шизофрения е” “Така е! Звъни по домофони и ако някой неблагоразумен отвори – прави поразии във входа! Нашият вече беше посетен от нея! Уведомил съм съсобствениците с сигнал и снимка във входа! Мисля, че е луда за връзване!” Най- впечатляващият коментар беше: “Проблемът с тази жена е огромен. Аз и моята колежка имаме салон за красота на улица “Пушкин” и от както сме там се опитваме да се оправим с нея,но за жалост не успяваме по законен път. Пускахме жалби до районното,кварталния и кой ли не още.Също така се заведе дело срещу нея и накрая всичко завърши с писмо в пощата ,че няма достатъчно информация и свидетели!!!Знам къде стои тази жена доста често и кой я приютява,все пак почти всеки ден правим панаири с нея. Ще се радвам ако още някой иска да помогне,защото определено няма да станат по законен път!”

Ясно е, че тази жена е навредила по един или друг начин на много хора във Варна.

Нека отговорните институции да се заемат с този случай по-сериозно и дано се вземе най-адекватното решение на този сериозен проблем.

снимки: Фейсбук

 
<
Budnavarna