Начало » Зодии » Хороскоп – 9 август 2017

Хороскоп – 9 август 2017

Овен

Опитайте се да се опирате на колегите си. Приемайте дадените ви съвети, но в крайна сметка взимайте решенията си сами, без да ги коментирате. Съберете достатъчно полезна информация за заобикалящите ви на работното място, тъй като това ще ви даде силата и знанието по какъв начин да действате. Разумът сега ще ви се отплати в бъдеще. Стремете се към постигането на едно солидно и най-вече балансирано положение в материалната сфера.

Телец

Днес ще разполагате с достатъчно средства, но е добре да се замислите как да подсигурите бъдещето си. Действайте интуитивно, когато става въпрос за деловата ви реализация. Използвайте текущите условия, за да удовлетворите изискванията, поставени ви от началниците, и в същото време вие самите да сте удовлетворени от постигнатите резултати. В любовта докажете въображението си и се насладете на изненадите.

Близнаци

Днес мнозина от вас ще постигнат добра ефективност, ако приключат навреме с някои служебни задължения. Финансовите ви постъпления ще направят възможни и някои по-крупни покупки. Внимателно обмисленото и анализирано от мнозина обвързване в професионалната сфера ще им осигури стабилност и ще им даде гаранции за бъдеще. Преди да се насочите към нови цели за преследване, си дайте ясна сметка какво сте оставили зад гърба си.

Рак

Днес мнозина от вас ще забележат настъпващите внезапни, а дори на моменти и странни промени на работното си място. Добре е да запазите самообладание, защото точно такъв момент можете да използвате в своя полза. Дори и да заемате ръководни постове, срядата не е особено благоприятна да налагате агресивно волята си. По-добре е да търсите дипломатични методи за постигане на целите си. Мнозина от вас ще получат признание за усилията си.

Лъв

Днес на мнозина от вас ще се наложи да вземат някои конструктивни решения, които ще им помогнат да се справят със стари проблеми. Избягвайте възникването на недоразумения между вас и семейството ви. Планувайте внимателно предстоящо свое пътуване. Желанието ви за изграждане на стабилност в любовта, както и за по-голяма близост с интимната половинка ще ви освободи от загнездилата се помежду ви отдалеченост.

Дева

Днес мнозина от вас ще попаднат на нов тип възможности, което със сигурност ще им даде шанса да осъществят плановете си по желания от тях ред. Възможностите ви за промени на работното място ще са реални. Не се увличайте по показност, ако искате да съхраните искреността в отношенията си с приятели и близки. Необходимо е да се откажете от някои свои навици с цел премахването на разногласията ви с интимната половинка.

Везни

Днес от особена важност за успеха на действията ви ще бъде най-близкият ви човек. Ще се стремите да надскочите възможностите си и определено ще бъдете надарени с късмет, за да го постигнете. Имате възможност за проява на интелекта си. Вие влагате достатъчно активност навсякъде при контактите си, възможно е атмосферата околo вас да е напрегната от противоречиви мнения. Ще имате висока интуиция и проницателност.

Скорпион

В сряда ще имате възможност да проявите вашата интуиция и проницателност. Денят ще е благоприятен за тези, които управляват парите на другите в банковата сфера, данъците и застраховките. Може да получите приятни новини за някакъв вид финансова или материална облага. Контакти с противоположния пол, бизнес контакти, енергия зa действие в работата и в личните ви взаимоотношения… но не бъдете невъздържани.

Стрелец

Днес според звездите преобладава материалната ви нагласа. Имате способността както да печелите пари и успешно да ги влагате като подходяща инвестиция, така и бързо да ги харчите. Балансирайте любовта си към всичко сладко в живота както в прекия, така и в преносния смисъл. Срядата ще е благоприятна за изява на икономисти, издатели, проектанти, артисти, както и за търговия. Пазете се от невъздържаност в отношенията с другите.

Козирог

Емоционалният и деловият ви живот днес ще са зависими от успешните контакти с другите. Отлично ще се чувствате в среда с колеги, особено ако бизнесът ви е артистичен или работите в женско обкръжение. Стремете се да си осигурите подходяща работна среда. Звездите ви дават работеща интуиция и прозорливост. Продължава изключително успешният период като възможности за всички в сферите на здравеопазването, конструирането, предприемачеството.

Водолей

Днес звездите ви дават оптимистичен заряд, воля и увереност и ако ги използвате, ще бъдете реализирани и щастливи от успеха си. Обикновено подхождате към личните си дела разумно, но точно сега се пазете от краен субективизъм. За всички срядата е добра за успешна изява в бизнес или политика, добра е и за правистите. Около повечето Водолеи обаче могат да възникнат някакви тайни желания и ситуации.

Риби

Днес ще имате ден на повишена активност на реакциите ви спрямо всички дейности и идеи, до които се докосвате. Ще имате и помощта за постигане на целите си от по-високопоставени лица, особено ако се занимавате с политика, обществени движения, научноизследователска дейност. Можете да бъдете организатори, които да вдъхновят другите да им помогнат във всяко начинание, може обаче и да ви се прииска да останете сами за определено време.

 
<
Budnavarna