Начало » Интересно » Жена чупи чистачки и огледала на паркирани автомобили в центъра на Варна

Жена чупи чистачки и огледала на паркирани автомобили в центъра на Варна

Руса жена обикаля нощно време в центъра на Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните автомобили. За това алармират в социалните мрежи пострадали собственици, живеещи в района на т. нар. „Червен площад“. Те вече се организират, за да намерят и заловят извършителката на нощните набези, за която се знае, че вандалства между 3 и 4 часа след полунощ.

Обикаля района и троши автомобилите наред. Според коментарите в социалните мрежи, вероятно жената не е добре, злоупотребява с алкохола и има психически отклонения. Разпозната е от публикуваните в мрежата нейни снимки от охранителни камери, съобщава „Монитор“. Коментиращите в мрежата посочват, че редовно обикаля около градинките на „Севастопол“ и Катедралата, като не пропуска близките до тях райони, където спират много автомобили.
Варненци твърдят, че блондинката постоянно иска от минувачите пари и цигари, агресивна е и крещи нецензурни изрази по всички хора, които я подминават. Отбелязва се още, че почти винаги с нея се движат и няколко улични кучета, което подсказва, че е клошарка или бездомница. Живеещите в района на Катедралата разказват, че е имало период, в който посреднощ е звъняла на звънците на жилищата им, за да иска пари и цигари. Била агресивна и в повечето случаи видимо нетрезва. Последната информация за нея е, че е забелязана в нощта на 4 август, откогато са и снимките, публикуваните в мрежата. По тях е установено, че жената е проверявала за отворени помещения, в които да влезе и изкара нощта. Кадрите се разпространяват в социалните мрежи с призива ако някой познава тази жена и има информация за нея, да сигнализира компетентните органи, защото доста ядосани собственици на потрошени коли се канят да се саморазправят жестоко с нея, ако я докопат.
Източник: Варна 24
 
<
Николай Караколев