Начало » Общност » Телевизионен рок конкурс търси таланти по време на Funcity+ във Варна

Телевизионен рок конкурс търси таланти по време на Funcity+ във Варна

Единственият телевизионен рок конкурс в България – „Голямото рок междучасие”, ще проведе регионален кръг по време на младежкия фестивал във Варна.

Записването на групите, които искат да се явят на кастинга започва на 15 август и продължава до 30 август.

Самият конкурс ще се проведе на 31 август на сцената на Funcity+ и ще бъде излъчен по БНТ в рамките на музикалния формат, съобщават от пресцентъра на сдружение „Варна – Европейска младежка столица 2017“.

Право на участие имат всички групи с музиканти на възраст до 25 години и са от Варна, Бургас, Русе, Шумен, Добрич, Търговище, Разград и всички други населени места в източна България.

Останалите критерии за участие можете да бъдат открити на сайта. Известният музикант Димитър Кърнев от Д2 и неговия екип ще подберат най-добрите банди и те ще получат възможността да участват в ТВ формата на БНТ „Голямото рок междучасие”, който стартира през септември.

Младежкият фестивал Funcity+ ще се проведе от 30-ти август до 3-ти септември и е едно от основните събития от програмата на „Варна – Европейска младежка столица 2017“. В продължение на пет дни най-големият черноморски младежки фестивал ще превърне Варна в арена на танци, спорт, музика, занаяти, предприемачески работилници, визуални изкуства – всичко, което вълнува младите хора в Европа.

Източник: Moreto.net

 
<
Николай Караколев