Начало » Събития » Manuel Riva тази вечер във Варна

Manuel Riva тази вечер във Варна

Мануел Рива или Джордж Емануел Калин, както е истинското име на изпълнителя, е главният продуцент на няколко румънски мейнстрийм шоу-пърформънси от началото на 2000г. Той избира стила дийп-хаус за своите продукции и индивидуални изпълнения, което му приляга най-добре и го превръща в сензация, не само в Румъния, но и в цяла Европа.
Безспорният му талант привлича вниманието и на EDM-царя Тиесто, който пуска траковете му в своите радио-шоу епизоди „Club Life“.
Самият Мануел Рива споделя, че музиката е негова вродена страст, а вдъхновение за създаването й черпи от нещата, които се случват в истинския живот, като семейството, приятелите и хубавата компания…
Като един истински представител на зодия „Лъв“ (рожденият му ден е на 19 август – само седмица след участието му в „KuDeTa“ – Bar & Lounge) негово мото и основно правило в забавлението на своята аудитория е, че заредената публика му действа като катализатор, който го мотивира още и още да я държи във вихъра на настроението.
Довечера румънецът ще завърти дийп тех сет и от пулта на „KuDeTa, а ние ще сме там, за да се потопим във вълните на едно уникално парти.

 
<
Budnavarna