Начало » Хайлайф » Ева Добрева – кандидатка за „Мис Варна“ 2017

Ева Добрева – кандидатка за „Мис Варна“ 2017

Ева Добрева е родом от град Варна, на 18 години и ще бъде номер 7 в конкурса „Мис Варна“ 2017.

 

1 – Представете се с няколко думи?

Е.Д. – Здравейте, казвам се Ева Добрева на 18г. от гр.Варна! Възпитаничка съм на Националното училище по изкуствата Добри Христов с паралелка фолклор! От 4 годишна се занимавам с народно пеене професионално. Манекенка съм от почти 5 години. Една от моите страсти са бойните изкуства! От 2 години тренирам Киокушин Карате и Кик бокс.

 

2 – Как се решихте да участвате в конкурса „Мис Варна 2017“?

Е.Д. – От малка имах голямо желание да участвам в конкурса още преди да започна кариерата си на манекенка. А и за това има голям принос моята баба, която е спечелила конкурса през 1968г.

 

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?

Е.Д. – Една Мис-ка трябва да е отговорна, всеотдайна, красива, талантлива и да дава добър пример на останалите!

 

4 – Какви отговорности носи короната „Мис Варна“?

Е.Д. – Носителката на титлата Мис Варна трябва да представлява града ни достойно на конкурса Мис България и да дава пример на последователите си!

 

5 – Какво е за вас Варна?

Е.Д. – Варна е родният ми град, който много обичам! От както градът ни стана младежка столица за 2017г., започна да се развива и подобрява! Смятам, че тук има бъдеще за младите хора и трябва да останат тук, а не да бягат в чужбина!

 

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?

Е.Д. – Още в началото на кастинга се запознах с момичетата, които не познавам! През малкото време, в което сме прекарали заедно, смея да кажа, че всички момичета са страхотни и всички се разбираме!

 
<
Budnavarna