Начало » Хайлайф » Ванеса Аврамова – кандидатка за „Мис Варна“ 2017

Ванеса Аврамова – кандидатка за „Мис Варна“ 2017

Ванеса Аврамова е родом от град Варна, на 18 години и ще бъде номер 19 в конкурса „Мис Варна“ 2017.

 

1 – Представете се с няколко думи?

В.А. – Казвам се Ванеса,на 18 години от град Варна.Уча в хуманитарната гимназия с профил хореография.

 

2 – Как се решихте да участвате в конкурса „Мис Варна 2017“?

В.А. – Имах период в живота си в който се чувствах не на място но реших да си стъпя на краката отново и Мис Варна беше един от шансовете които получих за да поправя миналото си състояние.

 

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?

В.А. – Безспорно на първо място победителката трябва да бъде красива.Все пак това е конкурс за красота.Не само една мис но и всяка жена трябва да бъде естествена което при доста вече липсва,не трябва да е лицемерна това може би е най-отблъскващото нещо което ми се налага да виждам най-вече сред момичетата.Една Мис Варна все пак представлява града си и се очаква да е за пример.

 

4 – Какви отговорности носи короната „Мис Варна“?

В.А. – Всяко момиче което не се занимава с мода си казва „аз ако отида няма как да не спечеля много по-хубава съм от участничките“ но за подобен конкурс трябва да си красива но най-вече отговорна. Победителката представя града ни на Мис България за което трябва да даде всичко от себе си.Тъй като съм в тази среда от доста време съм виждала неведнъж момиче да печели конкурс и после да не се яви на националния примерно защото гаджето и не дава.Не е толкова лесно колкото всички си мислят.

 

5 – Какво е за вас Варна?

В.А. – Най-добрият град не ми трябват много думи за този отговор.

 

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?

В.А. – С почти всички момичета и преди сме се засичали по ревюта или други събития доста пъти. Аз обикновено не общувам само с едно момиче но 4 от участничките най-много ми допадат на характер.

 
<
Budnavarna