Начало » Хайлайф » Мария Илиева изтрила всички снимки с Наско, но пази един романтичен кадър (снимки)

Мария Илиева изтрила всички снимки с Наско, но пази един романтичен кадър (снимки)

И без бившата си Атанас Колев прави милиони гледания в мрежата

Рапърът Атанас Колев, който до преди половин година беше музикална и интимна половинка на Мария Илиева, доказа, че може да се справя добре и без машината на музикалната индустрия и конкретно без бившата си продуцентка.

Първата му песен като независим артист (издадена на 28 май) предизвика небивал интерес и натрупа рекорден брой гледания за кратък период. В собственият видеоканал на Наско Колев в YouTube парчето „Честно & Нечестно“ набра почти 2,1 милиона гледания за 5 седмици.

Припомнете си, че Мария успя да прилъже Наско в своята музикална компания „Стерео стая“ след финала на Х Фактор, а слуховете повече от година го пращаха и в леглото на менторката му.

Че нещата между двамата не вървят гладко, стана ясно в края на зимата, когато Наско изчезна от сцената, клиповете му бяха свалени от мрежата, а през март той изригна с провокативни постове във Фейсбук.

В края на месец май Атанас Колев пусна първата си песен като самостоятелен изпълнител „Честно & нечестно“, в която открито рапира срещу фалшивия шоубизнес и лъжливите и лицемерни приятелства в него.

Колев обаче е запазил добрите спомени от времето когато делеше една сцена и легло с Илиева под формата на снимки в своите профили в социалните мрежи. В неговият Инстаграм акаунт още стоят снимки от времето с бившата му менторка, това обаче не важи за Мария Илиева, която е изтрила всички фотоси напомнящи за хубавите моменти прекарани заедно.

 
<
Budnavarna