Начало » Общност » „Kraftland“ във Варна ви очаква и с безплатно мезе към всяка бира

„Kraftland“ във Варна ви очаква и с безплатно мезе към всяка бира

Днес, 3 септември, за втори ден всички жители и гости на Варна могат да си подарят уникално преживяване – да опитат едни от най-пивките марки бира, произвеждани по авторски и наследствени рецепти. Бирата се лее още от вчера и със сигурност ще има за всички любители на напитката, която е символът на лятото.

Биреният фестивал Kraftland в морската ни столица се провежда точно до МОЛ Варна, на паркинга пред магазина на Kaufland в Трошево. И не се притеснявайте – както подобава на качествената дегустация, с всяка бира, която опитате, върви безплатно мезе – разнообразни сирена и месни мезета, така че да ви върви глътката. Духът на фестивала вече завладя и търговските обекти на Kaufland, а стартът на днешния ден е от 10:00 часа. И ще има бира чак до 21:00 часа – всичко е готово за празник!

Интересното при крафт пивото е неговото богато разнообразие. Майсторите, които варят различните бири, експериментират с най-различни, но винаги подходящи един за друг вкусове. Така вкусът, ароматът, тялото и цветът на крафт бирите са техният отличителен белег, а пивоварите и техните фенове винаги търсят различното, интересното и интригуващото. Затова и храните, с които вървят тези бири, могат да варират от варени филета, през печено месо, до пушени сирена и най-различни плодове или десерти. А такова разнообразие от вкусове може да се открие именно в хипермаркетите на Kaufland в страната.

По тази причина веригата хипермаркети, за да даде възможност за изживяване на вкуса на едни от най-интересните крафт бири, съчетани с най-подходящите за тях вкусове. Така посетителите на фестивала Kraftland в Kaufland ще могат да опитат различни и интригуващи бири в компанията на отлични мезета, предоставени от Kaufland.

Уикендите и градовете, в които ще се проведе Kraftland в Kaufland са, както следва:

2-3 септември – Варна (Kaufland в Трошево, до МОЛ Варна)

9-10 септември – Бургас (Kaufland в ж.к. Изгрев)

16-17 септември – София (Kaufland на бул. “ген. Тотлебен“ 36)

30 септември – 1 октомври – Пловдив (Kaufland до Гребния канал)

 
<
Budnavarna