Начало » Хайлайф » Чуждестранни влогъри луднаха по Гери-Никол

Чуждестранни влогъри луднаха по Гери-Никол

Португалецът Дро, който е роден и живее в САЩ, както и филипинецът Сам са сред най-големите фенове на родната изпълнителка Гери-Никол.

Сам и Дро са сред най-големите Интернет сензации в You Tube. Двамата са изключително колоритни и хобито им е да реагират на песни от цял свят като заснемат видео на това как ги слушат за първи път. Дро е фен на българската музика и всяка седмица прослушва поне една нова песен. Влогър е от две години, но има но има толкова много фенове, че се опитва да научи български език. Най-голямата му любимка от родните изпълнители е Гери-Никол. Още първата нейна песен, която чул го накарала да се влюби в изпълнителката. По време на клиповете не спира да да се усмихва, да пищи, да танцува като Гери-Никол, независимо, че няма представа за какво се пее в песните. По професия Дро е танцьор, винаги е с перфектна прическа, боядисана в луд цвят и много грим.

Гери-Никол разтапя сърцето и на филипинеца Сам. Каналът му Sammyreakts има над 200 000 фенове, като освен реакции на музикални клипове често показва как се гримира и си прави прическата. Сами се приема по-скоро като „тя“.

Единствената българска музика, която слуша са песните на Гери-Никол, пише „Телеграф“.

 
<
Budnavarna