Начало » Зодии » Хороскоп – 11 октомври 2017

Хороскоп – 11 октомври 2017

Овен
Личните отношения може да се превърнат днес в едва ли не най-значимата област на живота ви. Сърцето ви просто ще прелива от любов към единствения и неповторим човек за вас. Избягвайте случайни запознанства за ваше добро.

Телец
Този ден вземете мерки за почивка, профилактика и подобряване на здравето. Обърнете внимание на нервите. Ограничете употребата на мазни, солени и висококалорични храни, които заплашват не само с излишни килограми, но и обостряне на заболявания на стомаха и черния дроб.

Близнаци
Днес е възможно да се почувствате емоционално нестабилни и неуверени в себе си. Стоят пред вас някои ограничения, но се налага да бъдат приети без да роптаете. Обмисляйте повече нещата преди да предприемете нещо.

Рак
Обстановката е напрегната, но не чак толкова. Емоциите ви ще вземат дейно участие. Малко ще ви бъде трудно да съхраните стабилността си и равновесието в отношенията, както и във вътрешния си свят, но все пак се постарайте.

Лъв
Със своите качества ще завоювате симпатиите на околните, обаче бъдете готови и за това, някой да се опита да злоупотреби с дружелюбието ви. Вземете предпазни и профилактични мерки относно здравето си.

Дева
На много от вас ще им бъде трудно, въпреки че се интересувате предимно от настоящата ситуация. Някои ще изпитат възходи и падения на настроението по всеки малък повод. Основната задача е да се коригира вътрешното равновесие и да не се притеснявате поне за дребните неща.

Везни
Това, което е днес, ще има значение и в близко време. Чувствата ви сега са в преломен момент. Нужно е да въведете в ред мислите и делата си. Допитвайте се до мнението на компетентни хора за всяко нещо.

Скорпион
Някои обстоятелства ще ви подтикнат да се възпротивите на условностите и да поискате да разрушите стари установени вече правила, които не са така удачни, както са били до сега и нямат вече полезен коефициент на действие.

Стрелец
Пестете жизнената си енергия, която леко намалява. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели.

Козирог
Звездните позиции днес са неутрални към вас. Можете да се занимавате с делата, които сте си набелязали, макар че може да настъпят някои промени. Много работа имате за довършване и сега можете да го направите.

Водолей
Днешната обстановка изисква да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се появят добри възможности пред вас, които не бива да пропускате.

Риби
Изпълнявайте задълженията си според силите си и не претоварвайте нервната система и сърцето. Не се дразнете от дребните неуредици. Постарайте се да приключите работата си навреме.

 
<
Budnavarna