Начало » Спорт » Нова доза мачове в надпреварата на АМФЛ и днес

Нова доза мачове в надпреварата на АМФЛ и днес

Зрелищната надпревара в АМФЛ – Варна кипи с пълна сила. Вчера Арарат победи Castalia с 3:1, а днес предстоят още 5 двубоя.

В първия мач от 20 часа The Unity ще се опита да вземе поне точка от един о фаворитите в надпреварата Порто – Bon Tour. Порто е един от тимовете, които са безпогрешни след първите кръгове и имат 4 победи и нямат агуби и равни.

В другата среща от 20 часа шампионите от Варна Булярд ще пробват да затвърдят добрата си форма. Те се изправят срещу ФК Валекс Варна. Тимът на Ивайло Стойков победи с 8:2 Red Partners, a Валекс завъртя 4:4 с The Unity.

в 21 часа Форест Варна играе с Хакуна Матата на терен 1. Момчетата от гората победиха Castalia с 4:1 в четвъртия кръг, а опонентът им отстъпи на DevLabs с 3:4.

В другия мач от 21 часа ще се състои интересно дерби. Кралете на танца от Деспасито играят с кралете на бирата Лудогорец Доброплодно. „Танцьорите“ загубиха в предния кръг с 3:9 от Феникс (Варна), а сега са склонни да надмогнат себе си и да се противопоставят на безкомпромисния до този момент Лудогорец, който пък от своя страна надви със 7:4 в последния кръг Спейс тийм.

В 21:59 часа МФК Импакт Варна и Red Partners закриват футболния спектакъл за вечерта. Първите загубиха от Therma Sport с 6:12 в четвъртия кръг.

 
<
Николай Караколев