Начало » Общност » Телефонисти и шивачи се търсят на трудовия пазар във Варна

Телефонисти и шивачи се търсят на трудовия пазар във Варна

Телефонисти и шивачи се търсят на трудовия пазар във Варна. Това съобщиха от Бюрото по труда в морския град.

Набират се още хигиенисти, общи работници, работници кухня и за зареждане на рафтове. Всички те трябва да са със средно образование. Не се изисква знанието на езици или компютърна грамотност.

Както винаги се набират и десетки шофьори на различен вид автомобили. Нужни са още оператори на парни и водогрейни съоръжения и огняри, машинни оператори за производство на хляб и за шиене, оператори в производството на каучукови и хартиени изделия, контрольори на качеството, които трябва да говорят английски език и да могат да работят с компютър и кроячи.

Набират се и 15 работници за сглобяване на детайли, 20 продавач – консултанти, инструктори по йога с английски език и 10 готвачи и помощник-готвачи. От професиите, които изискват висше образование, английски език и компютърни умения се търсят петима инженер – механици и един графичен дизайнер.

Необходими са още медицински сестри, рехабилитатори и логопеди. Във връзка с началото на учебната година се набират и десетки учители по различни предмети. Задължително е те да имат висше педагогическо образование.

 Източник: Moreto.net
 
<
Николай Караколев