Начало » Общност » Благотворителен концерт-спектакъл във Варна събира средства за онкоболни деца

Благотворителен концерт-спектакъл във Варна събира средства за онкоболни деца

Благотворителен концерт-спектакъл за нуждите на Клиниката по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна ще се състои на 21 октомври. В зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна, от 18.30 ч. варненци ще имат възможността да подкрепят децата с тежки диагнози.

Фестивален и конгресен център е сред първите, подкрепили провеждането на благотворителния концерт-спектакъл на сдружение „Ветрило“. УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна е една от трите специализирани клиники в България за диагноза, лечение и проследяване на деца с хематологични и онкологични заболявания в няколко направления. Събирането на средства си поставя няколко цели – частично обновяване на болничните стаи и помещения за терапии, апаратура и помощни средства за децата.

В концерта участие ще вземат Варненска айкидо академия, деца от НУИ „Добри Христов“, прекрасният млад пианист Тони Троев, гласовитите деца на музикална формация „Бънджи сингърс“ и много други. Ще бъдат поставени и дарителски кутии, където всеки желаещ ще има възможност да подкрепи кампанията в помощ на малките герои.

Ако нямате възможност да присъствате, но искате да помогнете: 

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

BG51UBBS80021014037340

ПРИ ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА – ОББ.

При превод по сметката да се упомене основание: Благотворителна кампания „За здрава детска усмивка“

Кампанията е под патронажа на г-н Филип Ромбаут – изпълнителен директор на „Агрополихим“ АД и с личното благословение на Негово Високопреосвещенство Варненски и великопреславски митрополит Йоан. Съорганизатори са сдружение „Ветрило“, фондация „Лъки хънт“, Български обединен киноложки съюз-БОКС и с любезното домакинство на Фестивален и конгресен център – Варна. Подкрепа в мероприятията осъществиха и Варненска и Великопреславска Света Митрополия, Областна дирекция на МВР – Варна, Зонален съвет на БФС, Регионално управление по образованието – Варна и други.

Източник: Moreto.net

 

 
<
Николай Караколев