Начало » Спорт » Шампионите записаха първа загуба в АМФЛ – Варна

Шампионите записаха първа загуба в АМФЛ – Варна

Изключителна интересна футболна вечер видяха феновете на АМФЛ – Варна в понеделник вечер. В 4 двубоя паднаха цели 53 попадения.

В първия двубой на терен 1 от 20 часа, Арарат се справи с 6:4 с Феникс (Варна). За победителите по два гола отбелязоха Диремсзян и Меракян, а по един добавиха Тахмисян и Айрапетян.За „фениксите“ хеттрик заби Илиев, а един вкара Недев.

В 21 часа Хакуна Матата победи Castalia s 10:6. Пенев вкара 4 за триумфа, Куцалов се отчете с хеттрик, а Николов, Генчев и Мечката добавиха по 1. За „гръцките нимфи“ по два гола вкараха Лалов и Бързев, а по един реализираха Петров и Симеонов.

В другия мач от 21 часа, Devils надви Пластхим (Аксаково) с 11:7. За ‘дяволите“ Митко наниза цели 6 попадения, Ванка вкара хеттрик, а Касабов и Дидо добавиха по един. За аксаковци хеттрик пък заби Атанасов, на два пъти бе точен Вангелов и веднъж Димитров.

В последния мач от 21:59 се състоя и дербито на вечерта. В него двукратните шампиони от Варна Булярд отстъпиха на Порто с 3:6. За шампионите точни бяха Венков, Боца и Боев, а за Порто Коцето и Джамбазов вкараха по два, а с по един се отчетоха Богданов и Колеца.

 
<
Николай Караколев