Начало » Общност » Откриха технологичното събитие Innowave 2017 Business & Startup Conference във Варна

Откриха технологичното събитие Innowave 2017 Business & Startup Conference във Варна

Откриха технологичното събитие Innowave 2017 Business & Startup Conference. Началото на двудневния форум даде министърът на образованието Красимир Вълчев.

Международната конференция с участието на световнопризнати маркетолози и мениджъри във водещи европейски и международни компании за електронна търговия, бизнес ангели и представители на инвестиционни фондове от три континента привлече стотици гости на събитието.

В рамките на форума се включват повече от 750 собственици, управители и мениджъри на фирми, представители на бизнеса и startup-и от 23 държави. В ДКС са разположени над 25 щанда на български и световни технологични компании.

Innowave 2017 Business & Startup Conference е събитие, което събира на едно място световни брандове като Facebook, Google, Amazon, Alibaba, Yandex и фондове за рисков капитал от три континента, чиято основна цел е да помогнат на посетителите на форума да направят дигитална трансформация на бизнеса си и да продават глобално.

Своят опит и познания на аудиторията ще предадат над 35 лектори от три континента. Всеки от тях особено изявен в областта си.

Източник: Moreto.net

 
<
Николай Караколев