Начало » Общност » Варна ще бъде домакин на „Академия за родители“

Варна ще бъде домакин на „Академия за родители“

Детски център „Мама и аз“ във Варна ще бъде домакин на втората извън столицата „Академия за родители“.

На 21 октомври, събота, от 9:45 до 17:00 часа, в модерния и предпочитан от деца и родители център за обучение и забавление ще гостуват именити експерти по ранно детско развитие, детско здраве, възпитание и образование, пълноценна псилогическа среда в България.

“Академия за Родители” е насочена към всички, които искат да дадат добър старт в живота на децата си в образователен, възпитателен и здравословен план. На фокус са детското здраве, отглеждането и възпитанието на детето, как се изграждат здравословни хранителни навици, алтернативни образователни модели и други важни теми за съвременния родител. Обученията ще бъдат разделени в две възрастови групи – за родители на деца до 3 години и за родители на деца над 3 години.

Опита си в грижите за най-малките ще споделят експертът по стволови клетки д-р Асен Пачеджиев /член на УС на Българската асоциация на тъканните банки/. Д-р Мария Василева, магистър по психология и психопатология на развитието, ще даде насоки при случаи на страх, тревожност и хиперактивост на детето, а д-р Юлияна Йоргова, чиято специалност е „Детски болести”, ще говори за спорните ваксини.

Входът е свободен. Тъй като се очакват много посетители, препоръчително е желаещите да участват да се регистрират на сайта https://parentacademy.bg/parent_academy_varna_2017.

Източник: морето.нет

 
<
Николай Караколев