Начало » Общност » Трудовият пазар във Варна търси стругари, шлосери, фрезисти и обши работници

Трудовият пазар във Варна търси стругари, шлосери, фрезисти и обши работници

Свободни работни места за пощальони, медицински сестри, учители и болногледачи са обявени в бюрото по труда във Варна в началото на работната седмица. Това съобщиха от Дирекция „Бюро по труда“ – Варна.

Все още незаети остават позициите за 8 медицински сестри. За кандидатите се изисква да имат завършено висше образование по здравни грижи или средно или висше образование за медицинска сестра.

Обявени са свободни позиции за пощальони и счетоводители. Търсят се също учител за общообразователен учебен предмет в прогимназиален етап, учител за общообразователен учебен предмет в гимназиален етап, учител за начален етап на основното образование, за детска градина, както и ресурсен учител, като за позициите се изисква висше педагогическо образование.

20 са обявените свободни позиции за болногледачи, като кандидатстващите да работата трябва да са завършили средно образование и да владеят немски език. Има обявени също 12 свободни работни места за охранители. Десетки са обявените свободни работни места за готвачи, камериери, продавач-консултанти. Работодателите търсят също стругари, шлосери, фрезисти, обши работници.

Moreto.net

 
<
Николай Караколев