Начало » Общност » Т. Стефанова: Новите деца ще спасят цивилизацията ни

Т. Стефанова: Новите деца ще спасят цивилизацията ни

„Осмото чувство – ключът към вселената“ е новата книга на гадателката Теодора Стефанова, която винаги  ще свързват с името на Берлускони. Пред варненската публика дамата – ясновидец ще представи новите си революционни идеи и ще размени позитивна енергия. Тази вечер в 19.30 часа тя очаква своите читатели в Юнашкия салон в морската столица.

 

Всеки има своята дарба, която се таи някъде дълбоко в нас. Понякога тя остава скрита завинаги, понякога се развива напълно. Варна е градът, в който Теодора претърпява жестока катастрофа и това преобръща живота ѝ завинаги. Кратък разговор с нея ни помага да надникнем в интересното и мислене и светъл поглед.

 

Кога разбрахте, че имате дарбата да виждате в бъдещето?

След катастрофата на 13 юли, 1084 г. , аз разбрах, че имам дарба, която начерта пътя ми, изпълнен със спадове, възходи и много вълнуващи моменти. Събудих се след 18 дни в кома и започнах да чувам непознат глас, който ми дава информация за дадени личности, държави и събития. От тогава станах проводник на енергия, която ме придвижва между миналото, настоящето и бъдещето.

 

Как точно се случва четенето на посланията?

Нилсън е извънземният разум, който ми дава информация. Той ми говори на български език и с кодове, пароли и цифри. Невинаги е лесно да се разчете информацията. Чувам я, разчитам я през моя духовен канал и я разкодирам. Не ми се дава право да разкодирам всичко обаче.

 

Разкажете ми с няколко думи, моля, кои са темите от новата ви книга?

Посланията ми в нея са да се научим да се слушаме, да се обичаме и разбираме, да казваме „Обичам те!“, „извинявай“, „благодаря“. Книгата идва навреме. В нея говоря за навлизането на изкуствения интелект в живота на хората. Много завист и злоба има сред тях. Но новите деца ще ни помогнат да се извисим – златните, звездните  и диамантените деца. Защо казвам, че книгата ми идва навреме? Наскоро бях поканена на конгрес в Савона, на който се обсъждаше бъдещето на жените. Там една от основните теми бе навлизането на изкуствения интелект. Поради факта, че това е и основна тема, по която аз работя, на участничките им бе интересна моята гледна точка.

 

Интелект като този – на роботката София, получила наскоро гражданство в Саудитска Арабия?

Да. Именно. Аз предсказах идването и още преди години. Те ще навлязат масово в живота ни. 5 млрд. роботи са готови да влязат в живота на човечеството. София е доказателство, че промените, настъпили в Арабския свят са положителни. Преди години аз предсказах, че жените там ще могат да взимат решения, да карат кола, да си тежат на мястото. И това се случи.

 

Има ли съдба?

Разбира се. Всичко е предопределено. И все пак можем да я видоизменим, въпросът е да поемем по правилния път.

 

Как виждате бъдещето на Варна?

Положително. Животът ми е свързан с този прекрасен град. Тук учих, работих известно време. Обичам го. Надявам се отново да срещна топъл прием, както преди 17 години, когато представих първата си книга. Благодарна съм на кмета Иван Портних за топлия прием. Между другото благодарност дължа и на БФС за това, че ми дадоха възможност да си сътрудничим успешно. Аз имам 26 годишен опит като спортен анализатор в Италия и се радвам, че работим заедно и с Българския футболен съюз. Варна има специална енергия – тази на морето. Освен туризма, рекламата и просперитета на младите хора, тук енергията на морето ще ви помага да се развивате успешно.

 

Как виждате България утре?

България ще има уникален шанс през 2018 година с европредседателството да обърне внимание на света върху себе си, да покани нови инвеститори и да излезе от кризата. До 2025 година ще има много промени и динамика.

 

Докога ще има гладни хора по света?

Ще има. Не мога да кажа докога. И катаклизми ще има. Не ми се говори за тях. Нека първо на масата на  дипломацията да успокоят напрежението Доналд Тръмп и управниците на Северна Корея. Аз мисля, че ще си стиснат ръцете и разумът ще надделее, за да няма война. Земята ни е обидена. Сега трябва да спасим първо природата.

 

Ласкае ли ви това, че ви познават главно като гадателката на Берлускони?

Разбира се. Той е мой работодател. Ако се беше разочаровал от мен, щеше да ми даде просто един-два шанса, а той е заедно с мен, даде ми шанс да работя в телевизията му вече 26 години.

 

Кой е най-трудният въпрос, на който е трябвало да отговорите?

Много са. Аз не съм синоптик и не мога да предсказвам катаклизми, наводнения и земетресения. За това Бог и природата отговарят.

 

За какво най-често ви питат хората?

За човешки неща – здраве, любов, утрешния ден.

 

Кога според вас ще се успокои голямата миграция на огромна група хора към Европа?

До 4-5 години. Всичко ще се реши на дипломатическата маса и хората ще се разотидат постепенно. Време е лидерите, които забъркаха тази каша, да я оправят. България ще се справи с лекота и ще защити границата си.

 

Посланията ви към нашите читатели и към варненци?

Да са по-добри, да се обичат и да са благодарни на това, което имат.

 

Източник: Черно море

 
<
Budnavarna