Начало » Общност » Поне 130 лева ще трябват на всеки, който иска да сключи брак във Варна

Поне 130 лева ще трябват на всеки, който иска да сключи брак във Варна

Най-евтиният вариант за сключване на граждански брак във Варна е в делничен ден и цената му е 130 лева. Сумата е с 20 лева по-висока спрямо лятото на 2016-та.

Същото е увеличението и при подписване с класически ритуал през седмицата. Цената на тази услуга вече е 160 лева. Срещу сумата младоженците получават лек музикален фон на живо по врене на церемонията, а също комплект снимки и CD, както и право за фотозаснeмане.

Значително по-скъпо е сключването на брак през почивните дни. Цените за различните варианти на услугата остават непроменени спрямо лятото на 2016-та.

Вече се предлага допълнително преживяване за младоженците и техните гости в празничния ден. Церемонията се организира като изнесен ритуал в двора на Ритуална зала. Удоволствието за градинското тържество има и своята съответна цена, която всъщност е най-висока сред всички останали услуги, които се предлагат-510 лева.

Иначе провеждането на класически ритуал през уикенда и полагането на подписи струва 260 лева. Битовият ритуал, който се предлага само през уикенда, е 325 лева.

Младоженците, които желаят да подпишат при изнесен ритуал в заведение, трябва да платят 450 лева за услугата. Ако пък ритуалът съвпада с официален за страната празник, сумата е 500 лева.

Moreto.net

 
<
Николай Караколев