Начало » Зодии » Хороскоп – 23 ноември 2017

Хороскоп – 23 ноември 2017

Овен
Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Проявявайте повече сдържаност и разум, които са единственият способ да избегнете необмислени действия. Отделете повече време за лична почивка.

Телец
Денят в общи линии ще бъде праволинеен и обикновен за вас. Ако ви измъчва неудовлетвореност, днес ще имате шанс да се измъкнете от това състояние. Само не се опитвайте да го постигнете чрез кардинални способи.

Близнаци
Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Днес ще си бъдете самодостатъчни. Звездите са готови да ви подкрепят в реализацията на желанията и плановете ви. Рискувайте умерено. Вeчерта прекарайте в спокойна домашна или приятелска обстановка.

Рак
Денят трябва да бъде доста успешен за вас. Единствената опасност за вашето благополучие е вашият собствен език. Опитайте се да го държите зад зъбите, в противен случай дълго време ще съжалявате за днешния ден.

Лъв
При общуването си ще съумеете да покажете вашето остроумие и добър вкус, но някои хора пак няма да могат да го оценят. Добър момент за кариерата на някои от вас. Бъдете максимално уверени в своите сили, а ако не сте, преструвайте се, че е така.

Дева
Днес лесно ще успеете да се нагодите към променящите се обстоятелства. Ако намерите съмишленици да ви подкрепят, по-лесно ще успеете да осъществите плановете си. Доверете се смело на вътрешната си интуиция.

Везни
Днес ще се изявите като ярки индивидуалисти. Ще бъдете дружелюбни и отворени за всякакви контакти и общуване. Мнозина ще предпочитат вашата компания. Това, което сте започнали по-рано, сега успешно ще се развива.

Скорпион
Както обикновено, ще бъдете доминиращи личности в обществото. Ще бъдете много добри в анализирането и правенето на изводи. Не се доверявайте на посредници. Постарайте се да изкарате деня спокойно, с повече чувство за хумор.

Стрелец
В днешния ден няма напълно да контролирате ситуацията, макар отстрани да не изглежда точно така. Може би ще ви е необходима подкрепа отвън. Не пренебрегвайте вътрешният си глас, който ще ви подскаже какво да предприемете.

Козирог
Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Излъчвате силна аура и влияете положително върху хората около вас. Изживейте този конкретен ден – може да ви се случат доста интересни неща.

Водолей
Не сте ли разбрали, че не можете да обхванете необятното. Не се и опитвайте да го правите. Разделете вашата работа на подзадачи и действайте последователно. Ще ви подпомага обичайният ви оптимизъм. Околните също имат нужда от него.

Риби
Луната ще ви настрои към лирично възприемане на действителността. Възможно е да не можете да намерите рационално обяснение на това, което се случва около вас. Скоро всичко ще се изясни от само себе си. Тогава ще разберете много неща.

 
<
Budnavarna