Начало » Зодии » Вижте зодията, която може да съблазни всеки

Вижте зодията, която може да съблазни всеки

Любовта е трудна игра и въпреки, че всички знаем правилата, не успяваме да я спечелим. Има една зодия, която обаче успява да завладее почти всяко сърце, до което се докосне. И това е зодия…
БЛИЗНАЦИ
Близнаците са изключително сензитивни и усещат хората, които стоят срещу тях. Това е и начинът, по който разбират дали усилията им си струват или обектът на техните желания не проявява интерес към тях. Усетът им към хората им помага и да разберат какво се върти в ума им, какво искат и какъв е начинът да влязат под кожата им.
Близнаците имат две лица, които използват умело. Едното е миловидно и на пръв поглед напълно безобидно. Поведението им е безупречно, но до моментът, в който не усетят, че другата страна започва да свиква с доброто им отношение…
… тогава показват и другото си лице – увереността. С нея те вдигат високо глава, затварят сърцата си и очакват отсреща сериозно да се потрудят за тях.
Този двоен подход запазва за дълго време интереса от страна на противоположния пол. Те искат да разгадаят какво наистина се крие в душите на Близнаците и искат истински да се докоснат до голата им същност.
Близнаците са опасни чаровници, които в никакъв случай не бива да подценявате!

Източник: actualno.com

 
<
Budnavarna