Начало » Интересно » Коледно музикално шоу с фокуси и игри за малки и големи ще се състои във Варна

Коледно музикално шоу с фокуси и игри за малки и големи ще се състои във Варна

На 9-ти декември в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна, от 19.00 ч. предстои приказно красиво музикално-сценично събитие с много подаръци и новогодишни ефекти. Любимият фокусник Астор ще забавлява малки и големи със забавни трикове, игри и ще раздава подаръци. За доброто настроение ще се погрижи и брас бендът на Ангел Заберски-син с авторски композиции и музика, на живо дирижирана от него.

За ученици билетите ще се продават със значителна отстъпка и няма да има ограничение в броя деца и учащи.

Астор е най-очакваният маг в света на децата и на големите, така че ще има гарантирано празнично настроение. Ще чуем най-популярните коледни мелодии в изпълнение и в аранжимент на Ангел Заберски и най-вече – ще бъдем свидетели на новогодишните магични фокуси и изненади на великолепния невероятен илюзионист номер едно АСТОР, който не само ще влезе в роля, но и ще раздаде подаръци, така, както само той може да го направи – с тънкости и трикове, с фокуси и чудеса.

Ангел Заберски-син и неговите музиканти ще създадат своеобразна музикална среда на сюжета. Ще слушаме авторска, а не комерсиална музика, поднесена на живо. На сцената заедно с маестрото ще чуем още познати имена като Стоян Янкулов/Стунджи – ударни, Борис Таслев – контрабас, Михаил Йосифов – тромпет и още популярни музиканти от брас секцията на Заберски.

Фестивален и конгресен център – Варна ни предлага спектакъл, който да събере няколко поколения в една зала – прекрасна магична предколедна музикална приказка, в живо и истинско изкуство.

Източник: Moreto.net

 
<
Николай Караколев