Начало » Общност » Дядо Коледовци и Снежанки ще бягат в морската градина

Дядо Коледовци и Снежанки ще бягат в морската градина

За четвърти пореден път във Варна ще се проведе коледно карнавално бягане. Събитието започва на 16-и декември /събота/ в 9,00ч. на входа на Морска градина до слънчевия часовник. Организатор е дирекция „Спорт“ към Община Варна.

Отбори от по 4 души ще се съревновават в 4 обиколки от по 400 метра за всеки член на отбора. Желателно е всеки участник да носи забавен коледен костюм – червена премяна, рудолфски екип, костюм на джудже или поне червена шапка или рогца. Задължително условие е да има поне една дама в отбора. Участниците, които нямат съотборници, ще се комбинират на старта.

Преди самата щафета ще се загрява с танц под латиноамериканки ритми и професионални танцьори. Ще има и „брънч парти“, където всеки, който желае да се включи, може да приготви любимото си домашно ястие и да го сподели с всички. Желателно е да има и кратка бележка със съставките и храната да е здравословна.

За победителите има осигурени награди. Предвидена е и томбола. Всеки участник в щафетата ще получи по едно талонче, а участниците в брънч партито – по две. Участие и в двете събития осигурява три талончета за томболата.

Програма:

09:00 – 09:30 – Раздаване на стартови номера на отборите

09:30 – 10:00 – Зумба разгрявка

10:00 – 10:45 – Щафетно бягане с отбори от по 4 човека

10:45 – 11:15 – Награждаване на победители, годишни награди, томбола

11:15 -Брънч парти

 
<
Budnavarna