Начало » Хайлайф » Smokie с юбилеен финален концерт 55 години на световната рок сцена

Smokie с юбилеен финален концерт 55 години на световната рок сцена

През 2018-та рок легендата SMOKIE, едни от основателите на поп и глейм рока, имат юбилей 55 години на световната музикална сцена. На 8 февруари на сцената на зала Конгресна в Дворец на културата и спортаSMOKIE ще отпразнуват своя рожден ден с грандиозен юбилеен и финален за България концерт. Музикантите разкриват, че искат да споделят този значим момент с всички свои фенове. Всички билети за концерта във Варна са по 30лв и ВИП 40лв.

Това екомплимент от SMOKIE към българската публика.Остава само месец до голямото събитие, до концерта на годината. Една от най-обичаните рок групи на всички времена ще празнува рождения си ден във Варна. Организаторите споделят, че подготвят страхотна изненада за SMOKIE, в която ще участва цялата публика. Подробностите ще бъдат разкрити в деня на концерта. Подготовката за посрещането на групата като ВИП гост на град Варна вече започна. Предстоят и още изненади около това голямо събитие, толкова емблематично за поколения наред. 55 години любов и сила, споделени на хиляди сцени по света с милиони хора, вдъхновени от изкуството на една рок легенда. До ден днешен SMOKIE издават нови албуми и вечни хитове. Кой не знае песента за Алис, която стопява и най-коравото мъжко сърце. SMOKIE носят духа на романтичната класика във време на студен модернизъм, когато всички имаме все повече нужда от любов. Да си споделим тази любов на 8.02 в Двореца на културата и спорта от 20ч.

Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на Дворец на културата и спорта, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно,UsitColoursи онлайн на Ticketpro.bg.

 

 
<
Budnavarna