Начало » Зодии » Хороскоп – 13 януари 2018

Хороскоп – 13 януари 2018

Овен 21 март – 20 април

Не се хвалете със собствените постижения. Денят е критичен, приказват се празни приказки и се провокира чуждото мнение. Така ще загубите предимства. Този ден ще ви даде повече шансове, отколкото на другите, ако се дистанцирате от тълпата, от клюките и светския шум. Не давайте много обяснения за чувствата, работата и дейността си. Ще е лесно да се свалят маските, да се покажете без маска и грим, но това ще ви коства много. Не споделяйте, ще увеличите дистанциите и ще си навредите. Днес властва грубият материализъм.

Телец 21 април – 20 май

Ако прецените правилно всички плюсове и минуси и се съобразите с изискванията на момента, до два дни ще спечелите повече, отколкото предполагате. Този ден е критичен за връзките. Не провокирайте никого, не настъпвайте близки и приятели на слабото им място. Желателно е да намерите време за посещение при специалисти и консултанти в интересуващата ви област. Ще получите ценен съвет и това ще помогне да направите правилен избор и да тръгнете във вярната посока. Нищо ново да не се започва. Правите неочаквани разкрития.

Близнаци 21 май – 21 юни

Луна и Нептун образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Денят може да бъде критичен за една ваша връзка, която отдавна се крепи на косъм. Не провокирайте никого, спестете си оценките и критиките, не повишавайте тон, бъдете максимално дипломатични в изказа и коментарите, които правите. Каквото загубите, трудно ще си върнете. И сънищата ви показват доколко голяма е личната ви самовлюбеност и горделивост. Подсъзнанието ви отправя критика, а действителността разклаща чувството ви за непоклатимост и значимост.

Рак 22 юни – 21 юли

Бъдете особено внимателни. Меркурий и Сатурн ви гледат в точна опозиция от знака на Козирога. Родените в първата декада може да бъдат изловени в лъжа или провокирани да споделят свои и чужди тайни. Съветът на деня е да си затворите устата и на никаква цена да не давате излишни сведения за себе си или за други хора. Не влизайте в съглашателства. Бъдете сигурни, че ласкателите се опитват да стигнат до нещата, които знаете, правите и имате намерение да развивате. Скандалите не ви мърдат, ако сте нелоялни.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Лъвът стои в своето великолепие далече от хорските разправии и битки и се опитва да направлява ситуацията с дистанционното. Ще ви помагат посредници и парламентьори да постигнете замислите си. Лесно може да пламнат скандали и още по-лесно да се скарат тези, които до момента са се обичали и са работили заедно. Конкурентите ви взаимно си навреждат, така че може да се окажете първи на финалната права. Утре ще направите решителна крачка, обезпечаваща бъдещето ви. Този ден е проверка и изпитание за връзките.

Дева 23 август – 22 септември

Днес лесно може да бъдете оплетени в скандали и интриги. Суетенето е голямо, ругаем се по незначителни поводи и си разваляме добре планираната почивка. Денят носи опасност не само от енергийни загуби, но и от раздели и здравословни проблеми. Преди да кажете и да направите каквото и да било, пребройте до десет. Първосигналната ви реакция ще е вредна и разрушаваща семейния и личен комфорт. Не си позволявайте да критикувате другите. Дайте си сметка, че и вие имате „трески за дялане”.

Везни 23 септември – 22 октомври

Въздържайте се от активна дейност и не се намесвайте в битките на другите. Този ден изисква да бъдем пределно икономични в думи и дела. Играта на чувствата може да стигне до конфликти и скандали, които ще се разрастват и в следващите дни ще са прът в колелото на късмета и личната ви активност. Постарайте се да влезете в ролята на смазка в скърцащата семейна колесница. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни до два дни. Сега е моментът да се консултирате със специалист по болните въпроси.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съветът е да напуснете и да се изплъзнете от местата на конфликти и неразбирателство. Денят е критичен. Лесно се влиза в интриги и скандали. Вземете си шапката и тичайте към планината или на друго място, където ще си прекарате чудесно, ще релаксирате в тишина и спокойствие. Посетете приятел или специалист, който да ви помогне във взимането на важни решения. Денят е добър за всякакъв тип консултации, но не и за съвместни сбирки и разчистване на сметки. Препоръчва се пост и повече въздържание в чувствата.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес може да изкарате пари от консултантска и преподавателска дейност. Внимавайте и не влизайте в отношения с двама, които са в конфликт. Лесно се попада между чука и наковалнята. Не се намесвайте там, където не ви питат и не ви искат мнението. Дипломатичността и лоялността ще ви помогнат да привлечете бъдещи клиенти и да си осигурите стабилност на доходите. Планирайте и опипвайте почвата, но не започвайте нищо ново и важно за бъдещето. Прекъснете вредни и разболяващи връзки.

Козирог 22 декември – 20 януари

Точният съвпад на Меркурий със Сатурн във вашия знак засекретява информации и връзки, слага печата на мълчанието върху голяма част от нещата, които се случват наоколо и са от важно значение за бъдещето. Ще се премълчават истини и ще се изричат лъжи. Нещо важно ще бъде скрито и покрито или предоставено само на избрани. На всички нива ще се взимат решения при закрити врати. Влезете в ролята на парламентьор и посредник. Ограничете пътуванията, не участвайте в излишни спорове и не позволявайте да ви провокират.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден за пътуване, по възможност далече от хорския шум, от семейните и професионалните конфликти. Намерете място и време да останете насаме със себе си. Печелят тези, които са в час с промените и са от първите, които ще разберат важна тайна или скривана новина. Стойте далече от множеството, не ходете на места, където лесно може да избухнат конфликти. На едно място ще давате консултации и съвети, а на друго ще слушате и изпълнявате, ще се съобразявате с изисквания и предписания. Оглеждайте се, на прага сте на голямата любов.

Риби 20 февруари – 20 март

Критичен, рисков и неблагоприятен ден за родените във втората декада. Не участвайте в съвместни прояви, състезания и конкурси. Лесно се разпалват конфликти. Някъде се стига и до агресивни прояви. Не си позволявайте да дразните по-силните и тези, от които зависите. Не споделяйте планове и намерения. Някой ще ви попречи и навреди тайно, а друг открито ще ви принуди да отстъпите и да се откажете. Не продавайте за жълти стотинки идеите си. Желателна е среща с учителите. Не се опитвайте никому нищо да доказвате.

 
<
Budnavarna