Начало » Спорт » Детски футболен турнир „Кока-Кола 2018“

Детски футболен турнир „Кока-Кола 2018“

Tурнир по футбол за деца „Купа Кока-Кола“ ще се проведе във Варна на 2 юни. Той ще бъде организиран и със съдействието на Община Варна.

Турнирът по футбол за „Купа Кока-Кола“ е платформа, която популяризира активния и здравословен начин на живот на подрастващите. Инициативата е дългосрочна и насочена към развиване на социалните умения на учениците, чрез спортни активности, поднесени по забавен за тях начин.

Целта на проявата е  да стане най-големият футболен турнир и празник за 12-14 годишните деца. В кампанията ще бъдат привлечени както учителите, така и семействата на учениците.

Турнирите се организират от Кока-Кола ХБК България и Кока-Кола България, с помощта на ММС, МОН и общините – Бургас, Варна, Пловдив, София, Стара Загора, Благоевград, Кърджали, Враца, Велико Търново и Русе.

РЕГЛАМЕНТ НА ТУРНИРА 2018 Г.

Приложение 1 – ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ – до 31 януари 2018 г.

1. Предварителна заявка за участие на съответното училище във Веригата заверени с подпис и печат на директора, се подава до  31 януари 2018 г. на ел. адрес sportvarna@abv.bg или в Дирекция „Спорт“, Юнашки салон, етаж 2,стая 4.
2. Техническа конференция ще се проведе на 19 февруари 2018 г. /понеделник/ от 12.00 часа в зала „Юнашки салон“

3.  Турнирът за град Варна ще се проведе на 02 юни 2018 г. на ОСК „Технически Университет“.

Координатор за град Варна е Данчо Илиев – 052/820-812, гл. експерт дирекция „Спорт”, Община Варна

 
<
Budnavarna