Начало » Зодии » Хороскоп – 21 януари 2018

Хороскоп – 21 януари 2018

Овен 21 март – 20 април

Не се оплаквайте и не роптайте срещу живота си, особено ако сами сте си поръчали постната пица. На спокойствие и в тишина може да разберете и да си дадете сметка за неща, на които до момента не сте обръщали внимание. Едно обаждане от далече ще ви даде нови насоки на размисъл и действие в следващите дни. В живота ви започват промени. Срещу някои от тях ще се бунтувате, а за други няма да ви стигне смелост да се намесите. Този ден ще определи приоритетите и ще ви покаже истинския смисъл на една ваша връзка.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Телец 21 април – 20 май

Сънищата от тази сутрин показват с какво трябва да приключите, да коригирате или да престанете да чувствате като приоритет, лично задължение или отговорност. Може да получите предложение и покана за работа и живот на място доста далече от това, в което до момента работите, действате и живеете. Този ден ви поставя на границата между миналото и бъдещето. Трудно се доверявате на сетивата и на пророчествата. Гледайте да не изпуснете добрите случайности и възможности. Позвънете на тези, за които мислите.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Смирете недоволството, независимо че в този ден нищо няма да върви по правилата. Ще чувствате натиск и незачитане, ще се сблъсквате с амбициите и претенциите на околните, а за вашите чувства и желания никой няма да попита. Опитайте да реалзирате идеите, които ще ви хрумнат. Не търсете съмишленици, за да не се налага да носите някого на гърба си. Ще се случват събития показващи истинскито лице както на приятелите, така и на враговете. Ще се осветли важен за вас въпрос. Ще се налагат болезнени действия.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ако днес мислите упорито за някого, той с голяма вероятност ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти, на усещането какво се случва с тези, които са далече от нас. Очертават се връзки с чужбина, възможности за уреждане на нова работа или покана за гостуване. Всеки на своето ниво може да получи прозрение и озарение за бъдещето и за шансовете, които му се предлагат. Опитайте да реализирате на практика идеите, с които сте се събудили сутринта. Някой ще получи покани от няколко места и трудно ще направи избор.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 6

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Лъв 22 юли – 22 август

Контактите и разговорите от днешния ден ще ви помогнат да напреднете, да постигнете максималното в предстоящите дни на преговори и бизнес инициативи. Обадете се на партньори и спонсори от чужбина. Сондирайте мнение с верните си съюзници и консултанти. Излишно е да недоволствате. До края на деня спокойно ще се справите с поставените задачи. Нищо предложено да не се отказва. Утре ще му намерите мястото и времето за действие и развитие. Стават ви ясни неща, за които неправилно са ви информирали.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Тежък ден за родените около 10 септември. Отговорностите ви нарастват и дори любимата работа ви затруднява. Доверете се на инстинктите, търсете контакти с хора, които може да ви улеснят и подкрепят в новите инициативи. Не влизайте в конфликти и не задълбочавайте конфронтацията. Хората, с които днес ще се скарате утре ща са ви от полза или без тях трудно ще се справите. Вечерта ще си дадете сметка какво губите, когато печелите в любовта или в работата. В момента тези две области от живота ви са противопоставени.

Работа – 5

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на вдъхновение и на някакво особено съвпадение, което ще ви срещне с подходящите хора. Концентрирайте мислите си върху някого и нещо и те ще се появят в живота ви, ще започнат да ви подкрепят и работят за личния ви интерес. Сега е момента де се пресеят връзките, да се направи разбор на дължимото и на наличностите. Сънищата от тази сутрин намекват за ангажиментите, които трябва да се приключат и изпълнят. Ще се чувствате добре далече от хорския шум. Не се препоръчват странични контакти.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Доверете се на предчувствията си и ако мислите за някого непремено му се обадете. Ден на телепатичните контакти. С някакво шесто чувство усещаме какво се случва с близък, който е далече. Колкото е по-силна вързката ви, толкова по-силно ще почувствате и чуете призива. Това е един от дните, в които си давате сметка доколко някой е важен за вас и доколко чувствата са избледнели. Съветът е да приемате ситуацията такава каквато е и да не бъдете прекалено претенциозни. Дайте повече от себе си и ще получите достатъчно.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тежък и рисков ден за родените в третата декада, особено ако пренебрегнат гласа на интуицията и не реагират на предчувствията си. Ако все се сещате и мислите за някого, значи той също мисли или има нужда от вас. Залисани в работата, ще изпуснете някоя важна подробност от делничноста и това ще ви създаде проблеми. Ако се държите спокойно и се изолирате от външния шум ще си дадете сметка за действително важните неща. Все пак този ден е даден за почивка. Намерете време за близките и децата. Така заредени утре ще тръгнете напред.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Този ден ще ви постави пред две вероятности и възможности, които взаимно се изключват. Важни делови отговорности ще ви държат далече от обещаната разходка с близките и децата. Зарежете работата, отдайте се на щастието от споделената взаимност и се радвайте с радоста на децата. Поне за миг се доверете на интуитивните си усещания, които често пренебрегвате залисани в делничноста. Някъде дълбоко във вас се оформя идеята да се обадите на някого и да подновите контакта. Доверете се на подобни импулси.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на пророчества и вербална магия. Пожелайте си нещо, изпратете телепатични пожелания и призиви към някого и той вероятно ще ви се обади. Навлизаме в период на поглъщане и усвоение на енергии от космоса. За миг може да промените възгледи и виждания по даден въпрос и да приемете до момента неприемлива стратегия и тактика. Опитайте да се сближите с тези, с които времето и разстоянията са ви раздалечили. Обадете се на близки в чужбина. Някой ще получи покана за гостуване и предложение за нова работа.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 6

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за любов, уединение и смирение. Приемайте даровете на съдбата и не желайте повече. Не се претоварвайте с работа, търсете миговете на щастлива взаимност с близките и децата. Интуицията ще ви подскаже кой има нужда от вас, кой ви очаква с надежда и кой е на път да се обърне и да продължи в своята посока. Довършете каквото сте обещали, търсете възможности за сближаване, ако чувствате, че връзката ви още не е изчерпана. Ще се привличат тези, които мислят един за друг. Останалите ще се разлетят в различни посоки.

Работа – 5

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 
<
Budnavarna