Начало » Събития » SMOKIE – ще пеят българска песен пред варненската публика

SMOKIE – ще пеят българска песен пред варненската публика

Поради огромния интерес към концерта на рок легендата SMOKIE във Варна на 8.02 в Двореца на Културата и Спорта, пускат допълнителни ВИП места по 40лв пред сцената. SMOKIE подготвят българска песен за дългоочаваното им гостуване в Морската столица.

Последният концерт на SMOKIE във Варна е бил през далечната 1981 година, когато на стадион Юрий Гагарин са се събрали 12 000 човека. Тази година залата ще бъде пълна с най-верните фенове на едни от най-големите хитове в рок музиката. Групата пристига един ден по-рано във Варна, заедно с два тира с техника, за да подготвят сцената за дългоочаквания концерт.

Един от основателите на групата Тери Утли, който е със SMOKIE от началото до сега, споделя, че няма два еднакви концерта, винаги е различно, хората са различни, емоцията, която се предава между артисите и публиката е неповторима. Самите музиканти импровизират и общуват с хората навсякъде различно. За концерта във Варна са подготвили един плейлист, но когато се качат на сцената, нещата се променят понякога, в зависимост и от настроението на аудиторията. Сега, когато публиката ще участва в изненада към групата, ще видим съвсем неподправена тяхната реакция. Те също подготвят уникален комплимент към България. Очакваме един много емоционален концерт.

 

Билети по 30лв. и ВИП 40лв. можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно,UsitColoursи онлайн на Ticketpro.bg.

 

 
<
Budnavarna