Начало » Хайлайф » Монти и Петя Алекса се скараха преди участие във Варна

Монти и Петя Алекса се скараха преди участие във Варна

Монти от бившата група „Ice Cream“, се зае с нови проекти с новата си дуетна половинка – Петя Алекса.

Двамата издадоха няколко успешни парчета и се радват на ангажираност и позитивни отзиви от страна на феновете си, но явно не всичко между тях е по мед и масло. Последният им общ проект „Нека бъде лудница“, излезе в края на лятото и от тогава не са се появявали в графата Trending в „Youtube“.

The BIG BLACK PARTY – Varna

Изпълнителите не могат да се разберат за пускането на нови парчета, като пречка за това са постоянните актьорски ангажименти на Петя Алекса в щатите. Именно заради това забелязваме Монти сам на участия, като хост и DJ на поредицата черни партита „BIG BLACK“.

След големият успех на партитата „BIG BLACK“ в София, ще избухне и във Варна тази събота – 10 февруари, като първият такъв ивент, ще се проведе в клуб „OPIUM“.

The BIG BLACK PARTY – Varna

За доброто настроението на феновете на черната музика през цялата вечер, ще се погрижи Монти, а зад пулта ще бъде DJ Iyon!

И все пак остава един въпрос, на който ние потърсихме отговор от първа ръка: Кога да очакваме нова лудница от Монти и Петя Алекса? В отговор Монти сподели, че дуетът съвсем скоро ще избухне с нов хит!

The BIG BLACK PARTY – Varna

Изглежда Февруари е техният месец и звездите вещаят нова доза парти настроение съвсем скоро!!!

 
<
Budnavarna