Начало » Култура » Пуснаха последните билети за „Забраненото шоу на Рачков“

Пуснаха последните билети за „Забраненото шоу на Рачков“

Абсолютна истерия за билети настана още от първия ден на продажбите за Националната премиера на „Забраненото шоу на Рачков“ във Варна.

По всичко личи, че до дни всички налични билети ще бъдат изчерпани. Желаещите да бъдат част от уникалното шоу нека закупят своите билети още тази седмица, съветват организаторите.

Мегасъбитието ще се състои на 28 и 29 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.
Билети се продават на две билетни каси – в театър „Българан“ и ФКЦ.
Онлайн билети се предлагат чрез сайта на fccvarna.bg, а най-добрите места в залата може да закупите от pricelesstickets.bg

След „Когато котката я няма“ и „Жена ми се казва Борис“, „Забраненото шоу на Рачков“ е поредното мегасъбитие с марката на театър „Мелпомена“ и ДКТ „К. Величков“ и ще се състои на 28 и 29 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център в морската столица.

„ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ“
или мръсните тайни на телевизията

След като видите това шоу, вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прах за пране и да търкате билетчета.

„Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали? Това са само част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков.

„Забраненото шоу на Рачков“ е спектакъл-антидепресант, който гарантира забавление за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу – от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от „Бай Брадър“ до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

„Забраненото шоу на Рачков“ е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг.

Искали ли сте някога да водите Новините? А да участвате в любимата си телевизионна игра? „Забраненото шоу на Рачков“ е интерактивен спектакъл, който ви дава тази възможност.

Гледайте „Забраненото шоу на Рачков“ – смях на гърба на телевизията!

 
<
Budnavarna