Начало » Общност » При специализирана полицейска операция нови задържани лица

При специализирана полицейска операция нови задържани лица

При специализирана полицейска операция по линия на противодействие на търговията с акцизни стоки във Варна са задържани четирима мъже, научи BudnaVarna.bg.

Около 15:00 часа на 13 февруари, на паркинг между два търговски обекта, намиращ се на ул. „Вяра“, в момент на претоварване на кашони, оформени като куриерски пратки, са задържани: С.М. (21 г.), С.М. (20 г.), Й.Й. (43 г.) и П.Г. (31 г.). двама от мъжете са от с. Абланица, а другите двама са от Варна, като четиримата са добре известени на органите на реда.

При последвалите процесуално – следствените действия са претърсени: два автомобила, установени на паркинга; частен дом, обитаван от двамата мъже на 20 г.; офис, както и помещение, намиращo се на ул. «Христо Самсаров». Намерени са и иззети общо около 250 кг нарязан тютюн, чиято приблизителна стойност е 48 000 лв. в склада е намерена електронна везна, пакети, чували, пластмасови буркани за разфасоване.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документиране и доказване на престъплението продължава под ръководството на Районна прокуратура – Варна. Четиримата мъже са задържани за срок до 24 часа.

 
<
Budnavarna