Начало » Хайлайф » Гери-Никол бяга от скандалния си имидж, влиза в риалити

Гери-Никол бяга от скандалния си имидж, влиза в риалити

Певицата се е амбицирала да разкрие в нова светлина своя артистичен потенциал и да остави настрана скандалния имидж, който си наложи като едно от най-слушаните имена в музикалната индустрия у нас.

Радост за феновете на ексцентричната Гери-Никол е, че предстои да я гледат в предаването „Като две капки вода“, научи BudnaVarna.bg.

„Много се радвам, че ще бъда част от предаването. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин.

Докато в този формат трябва да е точно обратното: да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина“, споделя Гери-Никол.

Любимката на тийнейджърите, и не само, е поредната разкрита от организаторите на шоуто, която ще се изявява на сцената на „Като две капки вода“ от 26 февруари. Фол певицата Софи Маринова, плеймейтката Златка Райкова, актьорите Иван Юруков и Борислав Захариев, по известен като Боби Турбото, също са сред участниците на предаването.

„Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си, за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа, че за мен ще бъде чест да работим заедно.

Пожелавам успех на всички участници, както и на мен, и нямам търпение шоуто да започне!“ – Споделя Борислав, който следи предаването още от първото му издание, съобщава Нова тв, която ще излъчи формата.

 
<
Budnavarna