Начало » Събития » Уроци по рисуване „Cheers Art Class“ в сряда

Уроци по рисуване „Cheers Art Class“ в сряда

Рисуване на платно и релакс, с чаша вино. Това е поредното събитие на „Cheers Art Class“, което ще се проведе тази сряда от 18:30 часа в „Angel’s – Благословия за здраве“.

Cheers Art Class 28.02.2018

Една своеобразна арт терапия за душата ни! Ще се откъснем от външният свят и ще се пренесем в магията на цветовете, на удоволствието от сътворяването на наша собствена картина, отпивайки от хубаво вино и наслаждавайки се на всеки миг, отделен за нас.

Събитията се провеждат в уютната обстанвка на Галерия „Графит”, с топлото посрещане от организаторката Надя Делчева и под умелите напътствия на организатора и най-добрият художник на Варна: г-н Диян Димитров!
Диян Димитров е от младата генерация, успешно реализирани художници, по настоящем съчетаващ най-добрите традиции в изобразителното изкуство и старомайсторски технологии с новаторските идеи на времето. Той е първият художник в гр.Варна, който въведе за вас, чисто технически, рисуване на платно с маслени бои и чаша вино през 2017 година.

Искате ли да се почувствате, като професионален художник, да си починете от ежедневието, да разпуснете на чаша-две хубаво вино?
Елате при нас!

Начало: 18.30ч. (времетраене: около 2 часа и половина)
Място: „Angel’s – Благословия за здраве“, ул. Любен Каравелов 26, гр. Варна
(Важно: Местата са ограничени! Потвърдете вашето място на тел.0889 63 55 94)

„Cheers Art Class” се организира при минимум 10 и максимум 23 желаещи да рисуват.
Заплащането се извършва на място. Необходимо е предварително записване (с лично съобщение) на страницата на „Cheers Art Class Varna” или на телефон: 0889 63 55 94.
Отбелязването в събитието с „ще присъствам” или „имам интерес” не гарантира място за конкретната дата.
Рисуваме с маслени бои – най-висок клас в техниките на изобразителното изкуство. Маслената живопис е техника на най-известните художници в света. Сега достъпна за вас! Г-н Диян Димитров ще ви покаже тънкостите на маслото на платно и по лек и приятен начин вие ще сътворите вашата картина, докосвайки се до знанията на великите!

Oсигурено от нас :
• Стативи;
• Платна за рисуване;
• Маслени бои;
• Четки;
• Палитри;
• Помощни материали;
• Вино „Bulgarian Heritage”

Цената се определя от виното: • Изброеното по-горе с 1 чаша вино – 25 лева на човек; • Всяка следваща чаша – 2.50 лв. • Предлагаме и пакет за двама (рисуватe на едно платно) – с 2 чаши вино – 30 лева пакетна цена, допълнителна чаша вино по 2,50 лева на чаша.

С вълнение ви представяме виното, на което ще се наслаждаваме:
BULGARIAN HERITAGE Original Collection 🍷
Колекцията се състои от вина от местните български сортове грозде Червен Мискет, Димят и Мавруд. Гроздето е набрано ръчно и селектирано още в процеса на събиране. Вината от тази колекция представляват симбиоза между съвременния имидж и традицията, които изпъкват в деликатните им вкусове…
– Bulgarian Heritage Maвруд 2015 – със златен медал на Concours Mondial de Bruxelles 🏅
– Bulgarian Heritage Mискет 2016 – със златен медал на Винария 2017 🏅
– Bulgarian Heritage Розе Мавруд 2016 – сухо, притежаващо бистър светло розов цвят. Има минерален нос в комбинация с бели цветя и сурова ядка. Вкусово ще бъдете приятно изненадани от нюансите на сочна бяла череша и леко пикантния му финал.

Платната с нарисуваните от вас картини остават за ВАС.

Картините насисувани от вас могат да участват в благотворителни изложби, за подпомагане на деца в нужда.
Очакваме ви с нетърпение!!!
Хайде да рисуваме, да изразим себе си с четка и платно, на чаша вино, сред приятни хора, на хубава музика, сладки приказки…и още…!

Ако желаете конкретни дати за организиране на вашият „Cheers Art Class”, се свържете с нас. Ние ще се съобразим с вашето време.
Организираме и тийм билдинги за фирми във Варна и Област Варна.

Организатори:
Надя Делчева: 0889 63 55 94
Диян Димитров: 0988 80 96 25

 
<
Budnavarna