Начало » Хайлайф » Стенли с представя новата си група този петък във Варна

Стенли с представя новата си група този петък във Варна

Домакин на проявата е попуярното варнеско заведение „Кариби бар“.
Интересен състав от музиканти събра певецът СТЕНЛИ през последните месеци. Новата група, с която музикантът е в момента, е възможно най-добрата комбинация – Иво Чалъков /китари/, Стефан Попов /ударни/ и Димитър Ковачев-Фънки /бас китара/. Музиканти, които си заслужава да чуете на живо! Четиримата подготвят новите си музикални изяви от няколко месеца, а репертоарът им съдържа песни от авторските албуми на Стенли през годините. Можем да очакваме нови аранжименти на парчета като „Обсебен“, „Сълзите на скитника“, „Пътят към храма“, „Как се казваш“… Ще чуем най-доброто от творчеството на певеца – песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас в група „Тангра“.

„Винаги съм си представял, че моята група ще звучи с много тяга и ще изглежда мащабно откъм сцена и представяне“- казва Стенли за предстоящия лайв в Caribi Bar.

На 30 март, от 22 часа, очаквайте модерно шоу с мултимедия, нов звук и 100% Rock’n’roll звучене !
Ще бъде взривоопасен ЛАЙВ и обсебващо рок-н-рол изживяване, обещават организаторите! Стенли и групата ще завладеят сърцата на фенове и любители и ще ги въвлекат в рок приключението – мястото е CaribiBar – 30.03, петък от 22,00 часа.

Формацията подготвя новите си музикални изяви от началото на 2017-та, а вълнението им е по детински приятно. Стенли няма да подлъже чувството ви за модерност и ще представи свои песни от авторските си албуми през годините досега – „Сълзите на скитника“, „Пътят към храма“, „Как се казваш“ и „Обсебен“. Съответно, очаквайте нови аранжименти и по думите на очевидци – здраво ROCK звучене.

Ще чуем най-доброто от творчеството на певеца. Песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас, заедно с неговата емблема – бялата коса, култовите му кръгли очила и незабравима китара!

 
<
Budnavarna