Начало » Спорт » Зрелището на годината в бойните спортове Golden Fighter

Зрелището на годината в бойните спортове Golden Fighter

Golden Fighter ще завладее феновете на бойните спортове този месец във Варна, а арена на събитието ще е ДКС на 28 април. Това научи BudnaVarna.bg от организаторите Жени Бончева и Добромир Иванов.

Впуснахме се в това начинание защото преценихме , че концепцията на формата е много перспективна за развитието на кикбокса в България . В този формат се противопоставят не само бойци а и националности , това заяви още Добромир Иванов.

Във веригата до момента членове са държавите : Румъния ( Създател на веригата ) , Суринам , Холандия , Китай, Сърбия , Италия , Словения , Германия и вече и БЪЛГАРИЯ.

Регламента на формата противопоставя всички държави членки една срещу друга като дава и дългосрочни перспективи на бойците като срещи и трупане на професионален опит . Нашият екип се радва че по този начин ще отворим още една възможност за професионално развитие на кикбокса у нас и с това и повишаване на качеството на нашите състезатели. Благодарим на нашите партньори и приятели и се радваме , че ще се обединим под една идея . Поглеждаме много оптимистично в бъдещето , защото кикбокса в България се развива много добре през последните години . Пожелаваме на всички хора които милеят за този спорт да са все така всеотдайни и силни !

БЪЛГАРИЯ срещу РУМЪНИЯЗрелището на годината !!!

ПОСТАВЯМЕ КИКБОКСА НА НАЙ-ВИСОКО НИВО !!!
България сформира за пръв път професионален отбор по кикбокс и застава срещу отбора на Румъния !!!
Представители на България:

Рангел Иванов,Едуард Алексанян, Али Али , Христиан Андонов, Константин Михаилов, Атанас Божилов

Имаме и една Българска среща между Бранко Бабачев и Стелиян Димитров

 
<
Budnavarna