Начало » Култура » Фестивал „БЪДЕЩИ ЗВЕЗДИ“ зареди малки и големи с положителни емоции

Фестивал „БЪДЕЩИ ЗВЕЗДИ“ зареди малки и големи с положителни емоции

В първите дни на пролетта Школа по модерен балет „Ели денс“, с ръководител Елена Савова, взе участие в третия творчески лагер – фестивал „БЪДЕЩИ ЗВЕЗДИ“. Фестивалът се състоя в уникалния по рода си комплекс СОК „Камчия“. В рамките на пет незабравими дни, се проведоха редица майсторски класове във всички сфери на танцовото изкуство – народни танци, хип-хоп, модерен балет, контемпорари, джаз-модерн и фламенко.

Независимо от собствената си сфера на развитие, участниците в танцувалната инициатива „Бъдещи звезди“ имаха възможността да се включат във всички майсторски класове, да придобият нови умения и да създадат нови професионални и приятелски връзки. Хореографските зали кипяха от енергия почти денонощно. Вдъхновените ръководители на танцови състави успяха да демонстрират най – добрите творчески постижения на своите възпитаници по време на заключителен грандиозен спектакъл.

Децата и художественият ръководител изказаха изключителна благодарност на организаторите, в лицето на г-н Кирил Костадинов и Елена Костадинова. Възможността за интегриране на различни видове изкуства ни прави не само по – добри професионалисти, но и по – добри хора!

 

 
<
Budnavarna