Начало » Събития » Рита Ора: Очаквам с нетърпение да пристигна във Варна! Пускат ВИП билети

Рита Ора: Очаквам с нетърпение да пристигна във Варна! Пускат ВИП билети

снимка: Будна Варна

MTV Presents Varna Beach разкри, че за първи път феновете ще могат да закупят ВИП билети онлайн за невероятното лайв шоу на МТВ. Поради огромното търсене и вълнение на феновете в България, ограничено количество ВИП билети ще бъдат пуснати в продажба на 4 май, точно в 10:00ч. сутринта. Събитието на МТВ е най-грандиозното шоу на живо в България и събира на едно място фантастичен лайнъп от звездни изпълнители.

Рита Ора вече беше потвърдена като една от звездите за летния фестивал на годината, а много други ще бъдат обявени скоро. Концертът ще се състои на южния плаж във Варна на 12 август, неделя.

Рита Ора заяви: “Очаквам с нетърпение да пристигна във Варна, да изляза на сцената и да пея за първи път пред моите фенове в България!“

Количеството ВИП билети, които ще бъдат пуснати в продажба, е много ограничено, поради което музикалните фенове е добре да реагират бързо и веднага да си подсигурят билети за уникалното шоу на MTV International. Късметлиите, които успеят да се сдобият с ВИП билет, ще получат: бърз достъп до концерта, ВИП места с отлична видимост към сцената, безплатни коктейли, пропуск за ВИП афтърпарти, рекламни материали от събитието и много други.

 
<
Budnavarna