Начало » Хайлайф » Стреляха по Люси Иларионов, докато се прибира от Варна

Стреляха по Люси Иларионов, докато се прибира от Варна

Великотърновец е стрелял по Люси Иларионов на пътя София – Варна, в района на отбивката за село Балван, съобщи за „Янтра ДНЕС“ режисьорът. Инцидентът е станал в неделя към 13.50 часа, когато режисьорът се прибирал от Варна, където снимал клип на Преслава. В колата му с него е пътувала Ани Хоанг.

„Случката стана десетина километра след Велико Търново. Пред мен имаше „Форд“ с великотърновска регистрация. Явно шофьорът говореше по телефона, защото караше много бавно, аз му бипнах и той удари спирачки, дори щях да се ударя в него, след което той продължи да си кара. Изчаках и на пресечената линия го задминах, бипнах отново. След 20-30 м видях ограничение 60 и намалих. Тогава и той започна да ми бипка. Километър и нещо се преследвахме, в един момент извади пистолет стреля един път, после хвърли две бирени бутилки по нашата кола“, разказва Люси.

След като е хвърлил и втората бутилка мъжът е свил към Балван и изчезнал. „Тръгнах след него, но не видях точно на къде отиде и звъннах на тел. 112. Полицията дойде след 20 минути, тръгнаха да го търсят с две патрулки. Успяха да го открият и след около 40 минути той дойде на мястото, където бяхме. Каза, че няма пистолет в него, но за това време може да е направил всичко с него. Не отрече, че е хвърлял бутилка“, разказва Люси. Той успял да разбере, че мъжът, предизвикал инцидента е Атанас Мандичев от Велико Търново. Изумен съм, че той учи право, обясни Иларионов.

Режисьорът обясни, че е направил и клипче, което се закани да покаже по всички медии. По думите му то е снимано, след като другият мъж е стрелял по него.

Иларионов обясни, че след това няколко часа е давал показания за случилото се е успял да си тръгне едва към 18.00 часа. 27-годишният Мандичев е задържан в полицейското управление в старата столица за хулиганство и срещу него е започнало досъдебно производство.

 
<
Budnavarna