Начало » Общност » Айшен Адил – кандидатка за „Мис Перла“ 2018

Айшен Адил – кандидатка за „Мис Перла“ 2018

Айшен Адил е родом от град Варна, на 18 години и ще бъде номер 1 в конкурса „Мис Перла“ 2018.

 

1 – Представете се с няколко думи?

А.А. – Здравейте ,казвам се Айшен Адил Юсеин на 18 години , от град Варна и съм зодия риби. Възпитаничка съм на VII СУ „Найден Геров“ с профил „Природоматематически“ -Информационни технологии с английски и руски език . От 2014 година съм професионален детски модел на Модна агенция ,,Дани Стил’’ От малка участвам във много международни ,национални и общински конкурси във сферата на модата ,изкуството и екологията.

 

2 – Как се решихте да участвате в конкурса „Мис Перла 2018“?

А.А. – От малка съм харесвала красивите момичета ,които излизат на сцена и се конкурират една с друга.. Реших да участвам в конкурса за да продължа развитието си в тази сфера на по-горно ниво. Мисля че и малкият опит,който придобих през годините в модния бранш,всички модни събития (конкурси,ревюта и фотосесии) ,ми е от полза да бъда достойна претендентка за титлата „Мис Перла 2018“.

 

3 – Какви качества трябва да притежава една миска?

А.А. – Моето мнение е,че една ,,мис’’ трябва да е красива ,все пак това е конкурс за красота.Също така да бъде добре възпитана,дисциплинирана,отговорна и добре образована. Желателно е да се интересува от благотворителност,защото една такава титла предоставя много възможности за социални дейности . Една миска трябва да е ходеща грация, чаровна и артистична личност. Тя трябва да бъде пример за обществото ,да притежава естествена красота , чар и разбира се перфектни мерки.

 

4 – Какви отговорности носи короната „Мис Перла“?

А.А. – Носителката на короната трябва да оправдае доверието на журито и да носи титлата с достойнство и чест .Короната е по-скоро е признание ,отговорност ,също така разбира се блясък и удоволствие.Момичето ,което ще стане „Мис Перла 2018“ трябва да дава пример за последователите си и да подпомогне ежегодно организирането на този конкурс.

 

5 – Какво е за вас Варна?

А.А. – Варна е родният ми град, който много обичам! Изключително красив град, невероятно интересен за туристите, приятен за живеене, с безброй красиви места.От както градът ни стана младежка столица за 2017г., започна да се развива и подобрява! Смятам, че тук има бъдеще за младите хора и трябва да останат тук . Аз обичам града си и искам да продължавам развитието си именно тук !

 

6 – С коя участничка се сприятелихте най-много?

А.А. – Конкуренцията е голяма.Всяко момиче е уникално по свой собствен начин.Мисля че успях с всяка една от претендентките да намеря общ език и се надявам да поддържаме контакт и след конкурса.Пожелавам успех на всички момичета.

 
<
Budnavarna