Начало » Общност » Проектът на Google Дигитален гараж във Варна продължава

Проектът на Google Дигитален гараж във Варна продължава

В средата на този месец стартира проектът на Google Дигитален гараж. 12 специално обучени от Google консултанти ще водят безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България, включително и във Варна.

Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.

Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината. Подробна информация за графика на турнето и за това как да се регистрирате в програмата е публикувана на уебсайта на Дигитален гараж.

Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.

За осъществяване целта на проекта, дигиталните консултанти ще посетят град Варна, където ще проведат семинари и индивидуални консултации напълно безплатно.

Семинарите във Варна ще се проведат с подкрепата на Община Варна на 31 май от 16:00 часа. Семинарите ще се проведат на бул. „Осми приморски полк“ 43

Можете да се запишете и за индивидуална консултация тук.

Регистрация можете да направите на официалната страница на Дигитален гараж.

 
<
Budnavarna