Начало » Събития » Деси Добрева представя „ЛУДО МЛАДО“

Деси Добрева представя „ЛУДО МЛАДО“

 

Ангелогласната и винаги усмихната Деси Добрева ще представи своя пъстър и  емоционален авторски спектакъл – “Лудо Младо” във Варна само на 22 юни от 19.30 ч. в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта. Премиерата на спектакъла бе в началото на този месец в София, когато неуморната певица буквално взриви музикално и танцувално препълнената зала 1 на НДК. Същият ефект за публиката се очаква и във Варна на 22 юни, когато ще чуем любимите ни песни  – “Лудо Младо”, “Червената Шапка”, “Кой уши байрака”, “Море Сокол Пие” и много други. Ще видим чаровната певица в различна светлина, подкрепена на сцената от много музиканти, танцьори и вокалистки. В зрелищния спектакъл участват – трупата на Нешка Робева (танцьори и гимнастички), Димитър Семов – ударни, Борис Таслев – бас, Ангел Демирев и Щерион Пилидов – китара, Юлиан Янев – клавишни,  Михаил Йосифов – тромпет, Димитър Льолев – саксофон, Велислав Стоянов – тромбон, Димитър Тишев – кларинет, Нено Илиев от Romaneno Project – акордеон и вокали, Добри Рахнев – гайда, Нора Калчева – виолончело.

 

Билети за събитието се продават с пълна сила на касата на залата и на касата на Летния театър във Варна. Ексклузивно можете да ги намерите в интернет на www.Ticketportal.bg, а още и в бензиностанции ОМВ, Office1Superstore, книжарници Booktrading. Цената им е от 15 до 40 лв. според мястото в залата.       Вижте схема на залата ТУК.

 

Неповторимо музикално-танцово и мултимедийно шоу от световна величина – “Лудо Младо” ще накара всеки в залата да се чувства млад и зареден. Без съмнение, спектакълът е подготвен с много любов за зрителите и феновете на Деси Добрева, която няма как да не бъде усетена!

 

Присъединете се към събитието във фейсбук – ТУК.

 
<
Budnavarna