Начало » Общност » Голям интерес към бъдещия химн на „Владиславово“

Голям интерес към бъдещия химн на „Владиславово“

снимка: Будна Варна

Удължиха срока за подаване на предложения за химн на „Владиславово“. Ето какво казват от районната администрация:

Уважаеми съкварталци,
Във връзка с повишения интерес към КОНКУРС ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ХИМН НА РАЙОН „ВЛ.ВАРНЕНЧИК“, срокът за подаване на предложения се удължава до 15.10.2018 г.

Припомняме правилата за участие:
Конкурсът се провежда в един етап: Избор на текст и музика за химн
Текстът и музиката трябва да бъдат специално подготвени за целта, като темата да засяга миналото, настоящето, бъдещето на Района и да подчертава уникалността му. Предложенията за музика на химна трябва да бъде в нотно изписване и демо запис, включващ текста и създадената музика към него.

Срок за подаване до 15.10.2018 г.
Адрес за изпращане на текст и музика: гр. Варна, ж.к. „Вл.Варненчик“, бл.302, вх.17, или в Информационен център в сградата на администрацията на Район „Вл. Варненчик“.

Тъй като конкурсът е анонимен, начина на изпращане трябва да е както следва: В запечатан общ плик трябва да бъдат поставени други два плика: един с музиката и текста, предмет на конкурса и друг с име, местоживеене, телефон за контакти и електронен адрес на автора.

След изтичане на срока, комисията сформирана от специалисти в областта на литературата и музиката, до 5 /пет/ работни дни излъчва първите три отличени творби – предложение за химн на Район „Вл.Варненчик“ и ги обявява на FB и интернет страницата на района.

Изпратените текстове, CD, музика и др. материали не се връщат.
Очакваме предложенията Ви!

 
<
Budnavarna